Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 15HL 1500L Red Copper Brewhouse System/ Bryggeriutrustning till salu
Dela till:

15HL 1500L Red Copper Brewhouse System/ Bryggeriutrustning till salu

Vår ledande kvalitet, rik produktionserfarenhet och stark teknisk kraft har gjort oss till en välkänd tillverkare i samma bransch och framgångsrikt samarbetade med många länder i världen. Samtidigt uppmärksammar vi också produktkvalitet och leveranstid.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1500L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

15hl Red Copper Brewhouse System


Ölsäckarifieringssystem

Ölsäckarifieringssystemet består huvudsakligen av en sackarifieringspott, en gelatiniseringspott, en filtertank, en kokpott, en utfällningstank och hopadditionsutrustning.

 • Sackarifieringspott, gelatiniseringskruka

1. Att anta högeffektiv Maitreya Plate Jacket värmeväxlingsteknik och tillämpning av vetenskaplig ångturbulensprincip för att uppnå maximal värmeöverföring och energibesparande effekter. Samtidigt antas helautomatisk temperaturkontrollteknik för att säkerställa uppvärmningshastigheten och värmebehållandet av varje processsteg av sackarifiering och gelatinisering. Tidens noggrannhet.

2. Det internationella avancerade suspensionshastighetsregleringssystemet antas och frekvensomvandlingen och automatisk omröringsmetod antas för att säkerställa en enhetlig blandning av mosen i gelatiniserings- och sackarifieringsprocessen, vilket kan maximera prestandan hos olika enzymer i gelatiniseringen och sackbarifieringen bearbeta. Utmärkt biologisk aktivitet och omvandling och katalytiska effekter, vilket garanterar bästa kvalitet och högsta utbyte av öl vid källan.

179


 • Filtertank

2. Den internationella avancerade upphängnings- och blandningsanordningen är vald, utrustad med frekvensomvandling, hastighetsreglering och automatisk styrteknik, vilket gör operationen bekvämare och flexibel och underhållet är enkelt och kostnadsbesparande.1. Att anta avancerat och vetenskapligt specialformat stutryggningssystem och hydraulisk automatisk lyftteknik för att säkerställa enhetlig tråg och slät trågutgång, förbättra filtreringshastigheten och produktionseffektiviteten och upprätthålla den goda transparens- och juiceutbytet av wort.


 • Panna

1. Applicera avancerad kokning och tryckteknik för kroppen för att förbättra kokhållfastheten, öka kraftigt förångningseffekten av dimetylsulfid, främja polymerisationen av protein och andra kondenserbara substanser och realisera snabb separation av kokt wort och polymer.

2. Den extrakorporeala cirkulationsblandningstekniken antas för att accelerera uppvärmningshastigheten hos öronet vid det initiala sköljningssteget, så att urtan alltid upprätthåller en likformig och konsekvent temperatur under uppvärmningsprocessen och förhindrar degenerering av regionala wort-lösliga ämnen som orsakas av Lokal överhettning, därigenom säkerställer den kokande kvaliteten på worten.

180


 • Sedimentationstank

1. Enligt utformningen av den bästa lagringsvolymen av vete korn per enhetsfiltreringsområde förstoras tanka kroppsdiametern-till-höjdförhållandet, den virvlande hastigheten reduceras och sedimenteringen och agglomerering av koagulumet främjas för att uppnå bästa separation.

2. Utrustad med en termisk koaguleringstank, kan den öka utbytet av wort och minska miljöföroreningar.


 • Humle adding system

1. Hop adding-systemet kan bestå av två eller flera tankar, utrustade med pumpning, rör, ventiler och andra tillbehör, och kan också realisera automatisk styrning av läget.

2. Tankarna, ventilerna, rören etc. i Hop Ass-systemet kan anslutas till CIP-systemet för att realisera automatisk, halvautomatisk, rengöring och desinfektion.

168

Humle är själen av öl


Jäsningstank
 • Öljäsningstanken har mangor på toppen och sidan att välja mellan

 • Fermentationstanken är utrustad med högkvalitativa reservdelar.

 • Storleken och koniska av öljäsningstanken kan vara enligt kundens krav och arkitektonisk design

 • Fermentationsutrustningen testar 3BAR-trycket fyra gånger, varje test är 24 timmar

Arbetsprincip för konisk jäsningstank

Anledningen till den korta fermentationscykeln och snabb fermentationshastighet för den konformade tankfermentationsmetoden är resultatet av fermentationsvätskans fluiddynamik i den konformade tanken och antagandet av modern öljäsningsteknik.

Efter ympningen av jästen, på grund av koaguleringen av jäst ökar celldensiteten hos jästen vid tankens botten, vilket leder till en snabbare fermentationshastighet och en ökning av mängden koldioxid som produceras under fermentationsprocessen . Koldioxidinnehållet ändras i en gradient med förändringen av det flytande skiktet, så densiteten hos fermentationsvätskan i tanken visar också en gradientförändring. Dessutom, eftersom den koniska tanken är utrustad med en kylanordning utanför konen, kan temperaturen vid varje steg av fermentationen styras artificiellt. Under drivkraften av statisk tryckskillnad, densitetsskillnad av fermentationsbuljong, frisättning av koldioxid och temperaturskillnad (1 ~ 2 ℃) som produceras genom kylning av den övre delen av tanken, producerar fermentationsbuljongen i tanken stark naturlig konvektion, som stärker jäst och jäsning. Vätskans kontakt främjar metabolismen av jäst, vilket väsentligt accelererar öljäsningshastigheten och förkortar signifikant öljäsningscykeln. Dessutom är ökningen av ympningstemperaturen, öl huvudjäsningstemperatur, diacetylreduktionstemperatur och jästinokulum också fördelaktig för att påskynda jästens fermentationshastighet, så att fermentationen kan fortsätta snabbt.

16

Stainless Steel Cone Fermentation Tank

Vi förväntar oss att förhållandet med kunderna är långsiktiga partnerskap och vinn-vinnssamarbete. Vårt företag har en grupp erfaren personal för att ge användarna högkvalitativa produkter och tjänster. Med utmärkt företag och förstklassig kvalitet kommer utländska handelsföretag med integritet och konkurrenskraft att lita och välkomnas av kunder och ge glädje till anställda.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867