Tillgänglighetsstatus: | |
---|---|
Kvantitet: | |
15BBL Copper Micro Brewing System
Produktparameter |
Modell | Längd | Bredd | Höjd |
400L / 3,5BBL | 3200mm / 126 '' | 1630mm / 64.2 '' | 2026mm / 79.8 '' |
600L / 5BBL | 3450mm / 135,8 '' | 1800mm / 70,9 '' | 2200mm / 86.6 '' |
820L / 7BBL | 3840mm / 151.2 '' | 2120mm / 83.5 '' | 2235mm / 88,0 '' |
1200L / 10BBL | 4100mm / 161.4 '' | 2440mm / 96,0 '' | 2550mm / 100,4 '' |
1700L / 15BBL | 4650mm / 183.1 '' | 2500mm / 98.4 '' | 2760mm / 108,7 '' |
2300L / 20BBL | 4890mm / 192.5 '' | 2600mm / 102.4 '' | 2850mm / 112.2 '' |
15BBL Copper Micro Brewing System
Hur man vet att den primära jäsningen är klar |
När du öppnar ett bryggeri bör du överväga många faktorer, såsom processutvecklingsteknik, bryggeriutrustningskostnader och priser, upptäckt av bryggeristikplatser, tillstånd och bryggeri-riktlinjer. Denna artikel svarar specifikt på några typiska problem i hela bryggningsprocessen. Det finns inte bara estetiska tecken, men också specifika dimensioner, som definitivt kommer att få dig att förstå.
När din jäsning är klar finns det både estetiska tecken och specifika dimensioner, vilket definitivt kommer att avslöja dig.
När alla tecken på energilegermentet faktiskt har slutat, har jäst faktiskt blivit skjul från öl, och du kan utföra en säker hydrometeranalys i flera dagar, och du kan vara säker på att din huvudsakliga jäsning är full.
Vi kommer att granska hydrometeranalysen på följande områden, men för nu, låt oss fokusera på estetiska tips. Vi diskuterade bara energi jäsning, vilket är en av de viktigaste indikatorerna på rätt jäsning av din öl och ett sätt att bli en otrolig öl.
När varje objekt av den här uppgiften är reducerad, hur kan du vara säker på att jäsningen verkligen är klar?
Anpassad koppar eller rostfritt stål jäsningstank
Här är de estetiska indikatorerna för adekvat jäsning:
Det finns definitivt inget gurgling ljud eller inget luftlucka. Vissa gruntingsljud är typiska, även efter full jäsning, eftersom koldioxid ibland förloras från ölvätskan.
Allt eller det mesta av skummet kommer definitivt att spridas från fermentorns huvudutrymme.
Din öl kommer definitivt sluta flytta och snurra.
När jästen är suspenderad, börjar öl definitivt att se tydligare ut.
Färgen på öl kommer att blekna eftersom det så småningom blir tydligare.
Slutet på fermentationstanken kommer definitivt att bilda en stor jästkaka, förutom jäst.
Det jag behöver förklara är att även om dessa idéer verkligen är värdefulla, är de inte nyckeln till att bestämma huruvida jäsningen är tillräcklig. För att verkligen känna igen svaret på den här frågan måste du självklart ta några hydrometerexempel och kontrollera dimensionerna.
Kontakta oss |
Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.
0 Kommentar