Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 150L 200L Stills koppardestilleri Tillverkare av destillationsutrustning

loading

Dela till:

150L 200L Stills koppardestilleri Tillverkare av destillationsutrustning

Destillerad vätska är en högalkohollut extraherad från fermenterade vinframställning av råvaror genom en eller flera destillationsprocesser. Produktionsprincipen för destillerad vätska är baserad på alkoholens fysikaliska egenskaper och förångningsmetoden för att extrahera hög renhetsvätska.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-200L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Tillverkare av destillationsutrustning


Om destillerade sprit

Destillerad vätska är en alkoholhaltig dryck med en högre alkoholkoncentration än den ursprungliga fermentationsprodukten. Whisky, brandy, rom och kinesisk sprit är alla destillerade andar, och de flesta är andar med högre alkoholhalt. Produktionsprocessen är första bryggning, sedan destillerar och kyler sedan och slutligen få en mycket alkoholhaltig lösningsdryck.

18

1000L koppardestillationsutrustning


Principen om destillerad andar

Destillerad vätska är en högalkohollut extraherad från fermenterade vinframställning av råvaror genom en eller flera destillationsprocesser. 

Produktionsprincipen för destillerad vätska är baserad på alkoholens fysikaliska egenskaper och förångningsmetoden för att extrahera hög renhetsvätska. 

Eftersom förångningspunkten för alkohol är 78,3 ° C, kan förångad alkohol erhållas genom att nå och upprätthålla denna temperatur. 

Om förångad alkohol matas in i rörledningen och kyls, kommer den att vara flytande alkohol. Under uppvärmningsförfarandet blandas dock fukt och andra ämnen i råvarorna i alkoholen, vilket bildar vätskor av olika kvalitet. Alla mest kända viner adopterar flera destillationsmetoder för att få sprit med hög renhet och lågt förorening.

Destillerad vätska är en alkoholhaltig dryck, som destilleras från en alkoholhaltig vätska. Det har inget att göra med mängden alkohol i den ursprungliga vätskan. Alkohol kan erhållas genom destillation. Principen är väldigt enkel. Eftersom den temperatur som krävs för alkohol att bli en gas är lägre än den för vatten för att bli en gas.

28


Om DEGONG
 • Professionell tillverkningsfabrik

 • Bra kvalitet och servicekontrollsystem, producerat av skickliga arbetstagare

 • Design enligt kundens krav

 • Tidig och effektiv leverans

 • Flexibla betalningsmetoder.

30


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

ERB


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867