Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 1500L röd koppar nyckelfärdig bryggeriutrustning från DEGONG
Dela till:

1500L röd koppar nyckelfärdig bryggeriutrustning från DEGONG

1500L Copper Brewhouse är förinstallerad med en bryggplattform med kontrollpaneler, värmeväxlare, pumpar och ventiler. Systemet innefattar också en sluten beviljandeanordning med en dedikerad pump- och membranventil för att förbättra flödeshastigheten i filtreringsprocessen.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
  • DEGONG-1500L
  • DEGONG
Produktbeskrivning

1500L nyckelfärdig brewhouse utrustning


DEGONG Öl Brewing Equipment Tillverkare pratar om steg och funktioner av Saccharification Temperature Control i ölbryggningsprocessen.

Enligt sackarifieringstemperaturen kan den delas in i följande punkt.


35-40 ℃ Kontrollsteg och funktion

Dippingssteg:Temperaturen vid denna tidpunkt kallas dopptemperaturen, som bidrar till utlakning av enzymer och bildandet av syra, såväl som sönderdelning av p-glukan.


45-55 ℃ Kontrollsteg och funktion

Protein sönderdelningssteg:Temperaturen vid denna tidpunkt blir proteinnedbrytningstemperaturen, och kontrollmetoden är som följer:

(1) Temperaturen är förspänd mot den nedre gränsen och mängden aminoterminalproduktion är relativt stor; Temperaturen är förspänd mot den övre gränsen och mängden lösligt kväve genereras mer;

(2) För välupplöst malt kan temperaturen vara högre och proteinnedbrytningstiden kan vara kortare;

(3) För malt som löser sig särskilt bra kan detta stadium också överges;

(4) För missgödd malt bör temperaturen hållas låg och proteinnedbrytningstiden bör förlängas

Vid ovanstående temperatur blir endo-p-1,3-glukan kraftig och sönderdelning av p-glukan fortsätter.

208


62-70 ℃ Kontrollsteg och funktion

Sackarifieringssteg:Temperaturen vid denna tidpunkt kallas generellt sackarifieringstemperaturen, och dess kontrollmetod är som följer:

(1) Vid 62-65 ° C produceras mer fermenterbara sockerarter, och andelen icke-sockerarter är relativt låg, vilket är lämplig för att göra öl med hög fermenterbarhet; Samtidigt, vid denna temperatur, har endopeptidas och karboxipeptidas fortfarande partiell vitalitet

(2) Om den styrs vid 65-70 ° C kommer utlakningsgraden för malt att ökas relativt, fermenterbart socker kommer att reduceras relativt, och andelen icke-socker ökar, vilket är lämpligt för produktion av lågt -Fermentering öl

(3) Styrning av 65 ° C sackarifiering kan erhålla det högsta utbytet av fermenterbara extrakt

(4) Genom att justera temperaturen i sackarifieringssteget kan förhållandet mellan socker till icke-socker i öronet styras

(5) Sackarifieringstemperaturen är för hög, vilket är fördelaktigt för verkan av a-amylas, sackarifieringstiden (med hänvisning till den fullständiga tiden för jodreaktionen) förkortas och andelen av icke-socker som produceras är högre.

174


75-78 ℃ Kontrollsteg och funktion

Dextriniseringssteg:Vid denna temperatur är a-amylas fortfarande aktivt, och den återstående stärkelsen kan sönderdelas ytterligare, medan andra enzymer hämmas eller inaktiveras.

Kontrollen av sackarifieringstemperaturen när du brygger öl av den självbryggade ölutrustningen är uppdelad i dessa fyra steg, och jag hoppas det kommer att vara till hjälp för dig som brygger öl.

210

Kopparbryggningsutrustning i Tyskland


Vi har exporterat ett stort antal order till utlandet. Och vårt företag har redan ett gott rykte på detta område.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

 0 / 5

 0  

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867