Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 1500L högeffektivt bryggsystem för alkoholdestillatör

loading

Dela till:

1500L högeffektivt bryggsystem för alkoholdestillatör

Destillation är en termodynamisk separationsprocess. Den använder de olika kokpunkten hos komponenterna i det blandade vätskan eller det flytande fasta systemet för att indunsta de lågkokande komponenterna och kondensera sedan för att separera hela komponenterna. Det finns två typer av enhetsoperationer: avdunstning och kondens. Union av enhetsoperationer.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1500L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

1500L alkohol destillationssystem


För att göra destillerade sprit (eller andar) måste du destillera och jäsarkorn. Destillation används inte bara vid produktion av andar. Det är en av de favoritproduktionsprocesser av vilken kemisk ingenjör som helst, och det är mycket lämpligt att separera olika komponenter från varandra.

49

Vad händer under destillation

När du destillerar en blandning av två vätskor (för enkelhet, behåller vi det som två vätskor)) värm blandningen för att indunsta en. Du kan sedan fånga de förångade komponenterna i en annan del av utrustningen (kondensor). Med andra ord kan du använda skillnaden i kokpunkt för att skilja dem från varandra. Men du kommer nästan aldrig att vara helt separerad så lätt. Vanligtvis behöver du flera steg, och även så kan du inte skilja dem helt (det här är fallet med vatten och alkohol).

48

En blandning av alkohol och vatten

Alkohol (etanol) och vatten. Kokpunkten för vatten är 100 grader Celsius (212 grader Fahrenheit), medan kokpunkten för alkohol är bara cirka 100 grader Celsius. 78 grader Celsius (172 grader Fahrenheit). Eftersom alkohol har en lägre kokpunkt, avdunstar den lättare. Därför kommer Raoults lag att berätta att gasen ovanför blandningen innehåller en högre procentandel av alkohol än den flytande blandningen. I destillationsprocessen använder vi detta fenomen för att skilja våra två vätskor.

17

Uppvärmning Alkohol och vatten

Under destillationsprocessen värmer du den flytande blandningen (vatten + alkohol). Som ett resultat kommer en del av vätskan att indunstas. Denna gas är en blandning av två komponenter, men kommer att innehålla mer av komponenten med den lägsta kokpunkten (i vår fallalkohol).

Denna gas flyttar sedan till ett annat område, kondensorn. Detta område är kallare, så att gasen återvänder till vätska. Den här nya vätskan innehåller nu mer alkohol än den ursprungliga vätskan. Detta är den enklaste enstegs destillationsprocessen.

12

Produktparameter
Typ Volumn Kompensent
Whisky destiller 50-5000L Still pot, swan nacke, kondensor, cip, rörsystem

Vodka destiller

50-5000L Still Pot, lökhuvud, kolumn, dephlegmer, kondensor, rörsystem
Brandy destiller 50-5000L Still Pot, lökhuvud, kolumn, dephlegmer, kondensor, rörsystem
Rum Distiller 50-5000L Still pot, kolumn, kondensor, cip, rörsystem
Gin destiller 50-5000L Still pot, kolumn, gin korg, kondensor, cip, rörsystem
MULTI-FUNCTION DISTILLER 50-5000L Still Pot, kolumn, lökhuvud, dephlegmater, gin korg, kondensor, cip, rörsystem, uppsamlingstank


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867