Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 1500L Hot Sale Koppardestillationsutrustning Micro Distillery Manufacturing Plant

loading

Dela till:

1500L Hot Sale Koppardestillationsutrustning Micro Distillery Manufacturing Plant

DEGONG är en omfattande professionell tillverkare som integrerar design, utveckling, tillverkning, försäljning, installation och kundservice av ölutrustning, mat och dryckesbehandlingstankar, farmaceutiska och kemiska maskiner och andra produkter.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

1500L Hot Sale Micro Distillery


Vad är destillerad vätska

Destillerade andar är alkoholhaltiga drycker som destilleras från korn, frukter eller andra fermenterbara ingredienser. Destillerade andar är mycket starkare än öl och vin, inklusive brandy, gin, rom, tequila, whisky, vodka och likörer av olika smaker. Dessa är de viktigaste ingredienserna som används i cocktails, och de flesta blandade dryckesrecept kräver minst en typ av alkohol. Oavsett om du kallar det alkohol, andar eller enkla andar, är dessa flaskor oumbärliga i barer.

94


Hur destillerade andar är gjorda

Även om definitionen av destillerade sprit skiljer den som \"destillation snarare än fermentation \", börjar varje destillerad anda med jäsningen av de grundläggande ingredienserna. Denna inledande process liknar att göra öl och vin: jäst tillsätts till Wort (en blandning av vatten och mos som innehåller fermenterbart organiskt material). När jäst utför sin magi, omvandlas det grundläggande ingredienssockret till alkohol.


De viktigaste ingredienserna definierar den typ av vin som produceras

Molasser fermenteras för att göra rum, och ren sockerrörsjuice är grunden för att göra cachaça.a enkelkorn eller en kombination av korn, såsom majs, vete eller råg, används i sprit som whisky, vodka och gin.

Tequila och Mezcal börjar med extraktet av agaveanläggningen.

Liksom vin är brandy gjord av jäsad juice.

De vanligaste är druvor, men äpplen, aprikoser, körsbär och andra frukter kan också användas.

Vissa vodka destilleras från fermenterade potatis.


Efter fermentering destilleras vätskan genom en kolonndestiller eller en tankdestillator. Kokpunkten för alkohol är lägre än vatten, så destilleringens värme kommer att tvinga alkoholen i fermentationsbuljongen att avdunsta. Vattnet är kvar och alkoholdampen tvingas in i nästa steg av destillatorn. Beroende på inställningen kan det vara en serie spolar eller en annan kruka. När ångan kyler, kommer den att kondensera och producera en koncentrerad alkoholhaltig vätska. Känd som \"destillat \" är alkoholen som extraheras direkt från destillatorn mycket stark och kan inte vara full.

Efter destillation kan destillatet filtreras, åldras eller smaksättas (eller någon eller alla de tre). Den späds också med vatten till tappningsstyrka - volymen eller beviset på alkohol på etiketten. Den exakta processen beror på vilken typ av vin som är gjord-till exempel, gin är smaksatt med botaniska ämnen i destillatorn och varje destilleringens föredragna förfarande för vilket destillationssteg.

72


6 basviner

Av alla tillgängliga alkoholer ligger sex stilar grunden för de flesta blandade drycker och cocktails. Den \"basvin \" är brandy, gin, rom, tequila, vodka och whisky. Var och en har sina egna unika egenskaper och innehåller flera stilar. Kategorier som London Dry Gin, Cognac och Reposado Tequila definieras vidare av specifika produktionsmetoder, regioner och smakegenskaper. Whisky är ett av de mest komplexa, uppdelade i bourbon, irländsk whisky, rye whisky, scotch whisky och så vidare.

64


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867