Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 1500L Copper Still Vodka Whisky Distiller Rum Gin Destillationsutrustning Koppardestillation

loading

Dela till:

1500L Copper Still Vodka Whisky Distiller Rum Gin Destillationsutrustning Koppardestillation

Destilleraren är en separat enhet som är utformad för att möta och överträffa behoven hos uppstartsdestillerier, eller som en avancerad testdestiller för mogna destillerier av whisky, gin, fruktbrandy, rom och vinpirit. Det är möjligt att producera vodka med ytterligare vodka pelare.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

1500L vodka whisky koppar fortfarande


Öppnade ett gin-destilleri

Låt oss börja med hur du ser konceptet att skapa ett varumärke själv. Vilka smakegenskaper tycker du om i gin? Hur många Skus har du? Hur ser din flaska ut? Vilken stil kommer din etikett att se ut? Har du ett provsmakningsrum? Hur kommer du att gå utöver din faktiska existens för att marknadsföra dig själv?

När du har börjat lägga några av dina tankar på papper, kan du gå vidare till driftskostnader och investeringar. Jag antar att du måste producera tillräckligt med slutliga sprit till försäljning för att åtminstone täcka dina driftskostnader och hoppas att det sakta återställer investeringarna. För att göra detta måste du ange ett pris för de färdiga andarna, och bestäm sedan hur många flaskor du behöver sälja om en månad för att täcka dina månatliga utgifter. Ganska grundläggande, eller hur?

Men målet här är att inte minska och justera storleken på din kommersiella gindestillationsutrustning för att producera en färdig anda som räcker för att möta de månatliga nötterna, eller hur? Målet är att ha möjlighet att skala upp med utvecklingen av verksamheten.

Du kan göra det genom att lägga till fler skift. Men det betyder alltid högre arbetskraftskostnader och därigenom försämrar din nettoresultat. Därför, om ditt mål är att tjäna pengar, är det mycket viktigt att justera din kommersiella gindestillationsutrustning för att utnyttja skalfördelar.

201


Gin produktion

Låt oss fortsätta det intressanta ginet. Det verkar finnas två lägen av ginproduktion:

Vinodlingen producerar de neutrala andarna som behövs som grund för ginreceptet.

Bryggeriet köper neutrala andar i förväg, och återdestar bara dem, så att alkoholånga extraheras genom botaniska ämnen.

Utan rätt verktyg kan den tidigare vara mycket tidskrävande - det vill säga en mycket lång destillationskolumn. Även om destillatorn kan användas för att göra ren sprit, tar det mycket mer tid än en lämplig kolonn.

Den senare har lockat kritik från andarpurister och branschpersonal. I den slutliga analysen är det viktigaste att vara bedrägligt för produktionsmetoden och naturligtvis, att flaska högkvalitativa färdiga produkter som är värda att sälja. Om det smakar bra och valuta för pengarna, så är det verkligen viktigt för konsumenterna.

193

3000L Whisky Gin koppar destillationsutrustning


Smakprofil

När det gäller smakprofiler är ett problem med att producera pålitliga och konsekventa färdiga produkter år efter år att din växtleverantör kan källa från olika platser som kan uppleva helt olika vädermönster. Det är tänkbart att temperatur, nederbörd och jordkomposition kommer att ha olika effekter på en enda växt. Dessutom producerar torra och färska botanikerna olika fördelar. Så hur skapar vi en konfigurationsfil som är pålitligt konsekvent år efter år? I motsats till alla våra nyplockade botanikaler förra månaden, hur fyller vi ginkorg med torkade botaniska i månaden eftersom det här är alla botaniska ämnen?

En metod är att bara göra en enda sats botanik i stället för att kombinera alla botaniska ämnen i en korg. Destillera varje växt individuellt och bygga en stor inventering för varje växt. Blanda sedan varje render separat enligt den specifika obligatoriska profilen. Dessutom blandas ca 20% av varje bulkdestillat med nästa sats för att säkerställa en mer likformig konsistens. Detta kommer att bidra till att hantera säsongsförändringar i botaniska ämnen. Denna metod tillhandahåller en teknik där skapandet av en smakprofil kan liknas med att blanda färgfärger enligt exakta recept.


Märke och marknadsmättnad

Om du går ut för att vinna din egen bakgård, kan du göra jobbet. Gör dina grannar upphetsade om vad du gör. Utbilda dem. Lär dem varför din gin blir det mest fantastiska gin de någonsin har upplevt. Berätta för dem om den här processen. Få dem inblandade. Var vänlig. upphetsad. Lär dig hur du lockar allas uppmärksamhet. Isolera inte dig själv. Vara djärv. Du måste förråda dig själv. Du måste ha din egen bakgård. Det kommer att finnas tillräckligt med affärer för att stödja ditt lilla boutique gin-destilleri.

64


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.


Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867