Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 1500L 396Gallon Koppar Vodka Destillationsutrustning Whisky Rom Distiller Supplier

loading

Dela till:

1500L 396Gallon Koppar Vodka Destillationsutrustning Whisky Rom Distiller Supplier

DEGONG säljer nytillverkade högkvalitativ 1500L koppardestillatören, flera kolumner, vodka destillationsutrustning, whiskey rom gin gör maskinen. Den är lämplig för lågt alkoholinnehåll och hög alkoholhalt för att erhålla högkvalitativa sprit.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1500L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

396Gallon Copper Iller Leverantör


6 skäl till varför koppar används i destillationsutrustning

1. Den äldsta stamtavla

\"Koppar är den äldsta metallen för mänskligheten, som går tillbaka mer än 10.000 år. \" Endast med den teknik som finns vid den tiden, kommer koppar att bli det första valet för produktion av olika metaller och ett praktiskt verktyg för gamla människor. Eftersom destillera sprit har en historia på mer än två tusen år, är det vettigt att välja koppar.


2. Enklast att deformeras

Lyckligtvis kan denna gamla metall enkelt ändra form eftersom koppar är mycket formbar. Därför tidigt i historien, med tanke på den begränsade produktionstekniken på den tiden verkade det ett logiskt val att använda koppar i olika typer av behållare. För destillering ändamål antas det att användningen av koppar baseras huvudsakligen på användarvänlighet.


3. Antibakteriella egenskaper

Intressant nog kan koppar utrota vissa typer av bakterier och svampar. Koppar används ofta för svampkontroll i olika jordbruket. Inte överraskande, är kopparröret verkligen materialet i valet för bostäder och kommersiella vattentillförselledningar, eftersom koppar används ofta som en algicid för vattenrening.


4. värmeöverföringsegenskaper

Det råder ingen tvekan om att någon mirakulös anledning kan elektronerna röra sig fritt i koppar. Dessa ledande elektroner hjälp koppar blivit en mycket bra ledare av värme (och för den delen är det också kallt). För spritdestillation ändamål, värme och avlägsna värme behövs. Koppar gör både väl.


5. Avlägsnande av flyktiga svavelföreningar

När jäsningen är nästan färdigt, kan icke optimal jäsning praxis leda till dålig jäst hälsa. Förutom de antibakteriella egenskaperna hos koppar, egenskaperna hos koppar möjliggör en kemisk reaktion inuti destillation utrustning för att avlägsna flyktiga svavelföreningar som frigörs av jästen under fermentationsprocessen. Dessa svavelföreningar kommer att påverka den slutliga uppfattade kvaliteten på den färdiga produkten. Debatten om hur mycket koppar som behövs i ångan sökvägen till kelat sulfiden kommer alltid att vara hård. Men en sak är säker: det kan inte vara för mycket koppar i ångan vägen. Emellertid att användning av koppar som en krycka öva mindre-än-perfekt fermentationstekniker producerar inte ädla andar.


6. Beauty

Sist men inte minst, av någon anledning, koppar ser så slående. Det är svårt att inte stirra när det lyser! Även om patina är fullt utvecklad, är det svårt att inte stirra! Av någon anledning, stirrar på det är nästan ett botemedel. Det är fascinerande. Det är magiskt.

94

Utsökta koppar destillationsutrustning


113

107


Klar att köpa koppardestillationsutrustning för ditt kommersiella bryggeri? Du har kommit till rätt ställe! DEGONG tillhandahåller olika koppardistillerkomponenter.

64


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867