Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 1500L 2000L DEGONG Craft Copper Distillery Utrustning Rom/Gin/Brandy/Vodka Distiller
Dela till:

1500L 2000L DEGONG Craft Copper Distillery Utrustning Rom/Gin/Brandy/Vodka Distiller

Lyne-armen är den del av tankdistillaren som förbinder destillatorhuvudet till produktkondensorn. Det finns många olika sätt att konfigurera den här anslutningen, och varje alternativ har en annan effekt på den resulterande andarnas smak.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-2000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Craft Copper Distillery Equipment


Stationära delar: Vad är lynearmen

Det enkla svaret är att Lyne-armen är den del av tankdistillaren som förbinder destillatorhuvudet till produktkondensorn. Det finns många olika sätt att konfigurera den här anslutningen, och varje alternativ har en annan effekt på den resulterande andarnas smak.


 • Lyne Arm vs Alkali Tube

Innan vi gräver på det sätt som Rhen arm påverkar ande egenskaper är det värt att notera att historien om detta namn är ganska osäker. \"Lyne Arm \" verkar vara det mer accepterade namnet, men som många andra saker har den här delen ett annat namn. Ibland kallas den här delen \"Lye Pipe \", som verkar vara röret placerat mellan vattenkokaren och kondensorn i skotsk slang. Ordet Lyne-armen härstammar i Irland, men ingen vet det faktiska ursprunget till ordet.

97


 • Lyne arm vinkel

Olika vinklar av Lyne Arm påverkar ändringsegenskaperna hos fortfarande. Återcirkulationen är termen för ånga som kondenserar på den inre ytan av någon stationär komponent. Demister konstruerad för aktiv kontroll av backflow, men det finns fortfarande många delar som hjälper passiva backflow. Som en allmän regel möjliggör en lynearmsvinkel på mer än 90 grader färre kongener och ger lättare alkohol genom att öka passiv återflöde och låta ett kondenserat material återloppskokas in i vattenkokaren. Lynearmens vinkel är lägre än 90 grader, vilket ger en tyngre smak genom att tillåta materialet kondenserat på Lyne-armen för att kontakta kondensorn. Detta gör det möjligt för fler congeners att passera. Den raka Lyne-armen anses vara ett neutralt läge. Detta kan göra andan mer balanserad. Genom att öka det passiva återflödet tillbaka till vattenkokaren har höjden på huvudet på potten fortfarande en liknande effekt som den uppåt lutande lanearmen.


 • Lyne arm form

Det här är de enklaste alternativen, men som allt annat för att göra fina sprit, det finns nästan oändliga variationer. Utöver vinkeln kommer också att justera formen på banansarm eller stationärt huvud påverkar också slutprodukten. Den vertikala \"s \" eller \"u \" -formen hjälper till att öka passiv återgång och därmed lägger till en timglasform i ångbanan. Eventuell ökning av ytan ökar chansen för passiv backflöde.


Experimentera med den del av destillationsprocessen och ta reda på resultatet som fortfarande är en del av konfigurationen du letar efter. Det finns ingen one-size-pass-all-lösning, alla stationära komponenter måste arbeta tillsammans för att producera en högkvalitativ produkt. Alla \"bästa \" kommer att vara annorlunda, och försöker olika konfigurationer hjälper dig att hitta den bästa konfigurationen för dig.

160

500L koppar alkohol destillationsutrustning


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867