Tillgänglighetsstatus: | |
---|---|
Kvantitet: | |
DEGONG-1500L
DEGONG
1500L nyckelfärdigt bryggsystem
Ölutrustning introduktion |
1500L ölutrustning används i stor utsträckning i bryggerier, restauranger, etc. Det kan användas för att brygga ljus öl, gult öl, mörk öl, ale, etc. med olika råvaror vid lämplig temperatur. Enligt kundens krav kan DEGONCE producera 304 sackarifieringskammare, röd koppar etc.
Kategori |
2 huvudfunktioner i fartyget:
Den typiska två containerkombinationsmash Lauter Tuns är den första kombinationsbehållaren i dessa bryggerieserier. Nästa inline är en kombination av vattenkokare och bubbelpool.
3 huvudfunktioner i fartyget:
3-container sackarifieringsanläggningen är ett blandningssystem som innefattar åtminstone en kombinerad behållare och två dedikerade processbehållare.
4 huvudfunktioner i fartyget:
Ett typiskt fyrbehandlare bryggeri kommer att omfatta en mash-tun, Lauter Tun, vattenkokare och bubbelpool. Var och en av dessa lagertankar är dedikerade till att utföra en enda process, och dess konstruktion skiljer sig från liknande behållare som används för att utföra flera processer.
Olika modeller |
Artikel | Produktionskapacitet | Volym i US Gallon | Värmeområde | Tankdiameter | Höjd |
DG-1000 | 1000L / dag | 264US gallon | 1,0m2 | 1360mm | 3000mm |
DG-1500 | 1500L / dag | 396US gallon | 1,5m2 | 1560mm | 3100mm |
DG-2000 | 2000L / dag | 528US gallon | 2,0m2 | 1760mm | 3150mm |
DG-3000 | 3000L / dag | 792US gallon | 3,0m2 | 1860mm | 3800mm |
DG-5000 | 5000L / dag | 1320US gallon | 5,0m2 | 2260mm | 4400mm |
Rostfritt stål ölutrustning
Det finns 6 processer i produktionen av malt |
Bygglagring:Den nyskördade korn har en vilande period och låg spiring förmåga, så den måste lagras och mogna.
Byggval:Använd vind och sikt för att ta bort skräp och klassificera enligt storleken på vetekornen.
Barley blötläggning:Blötlägg kornet med vatten i 2 till 3 dagar i blötkroppen och tvätta den samtidigt för att ta bort den flytande kornen, så att vattenkornet når 42 ~ 48%.
Groning:Byggen som blötläggs i vatten kommer att groas under temperaturstyrda och ventilerade förhållanden för att bilda en mängd olika material för att lösa upp innehållet i vete korn. Den lämpliga temperaturen för spiring är 13-18 ° C, spiringcykeln är 4-6 dagar, och förlängningen av rotknoppar är 1 till 1,5 gånger kornlängden. Den odlade våta malt kallas grön malt.
Rostning:Syftet är att minska vattenhalten, stoppa tillväxten och sönderdelningen av grön malt för långvarig lagring. gör malten ett ämne som ger ölfärg, arom och smak; Lätt att ta bort rotknopparna, och maltens fuktinnehåll efter rostning är 3 ~ 5%.
Lagring:Den rostade malten lagras i en betong- eller metallsilo efter att ha tagit bort rötterna, väljer det och kyler den.
Vi hoppas att fastställa goda affärsrelationer med kunder genom uppriktig kontakt och samarbete. Bolagets mål är att högsta kvalitet och trovärdighet, och uppriktigt välkomna inhemska och utländska partners.
Kontakta oss |
Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.
0 Kommentar