Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 132 gallon koppardestillationsutrustning Gin-destillationsmaskin till salu

loading

Dela till:

132 gallon koppardestillationsutrustning Gin-destillationsmaskin till salu

Destillation ger mer alkohol till fermentationsvätskan genom uppvärmning av vätskan till ånga och sedan kondensering av den till flytande. Destillation sker i stilla. Det finns två huvudtyper av destillatören: tank Distiller och kolumnDistIller. Kolonnbrännare används ofta för bourbon, råg och andra amerikanska whisky.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Koppar Gin Distilling Machine


Koppar destillatör och destillatören rostfritt stål

Koppar eller rostfritt stål?

Varje materialtyp har sin egen uppsättning av kompromisser. Summan av kardemumman är att koppar är bättre för vissa saker, och rostfritt stål är bättre för andra. Vi kommer att bryta ner alla skillnader nedan och förklara varför vi valde en över den andra.


Rostfritt stål destillatören och koppar destillatdelar kit kan användas för destillerat vatten, eterisk olja, bränsle alkohol, sprit, etc.


koppar destillatören

Koppar används ofta i destillation av följande skäl: det är en stor ledare av värme, det tar bort svavelföreningar, och det är en lätt att använda metall. Den största nackdelen med koppar är dess högre kostnad och svårare att hålla ren.


Rostfritt stål fortfarande

Den största funktionen av rostfritt stål är att det är billigare än koppar, mycket slitstark och lätt att rengöra. Den största nackdelen med rostfritt stål är att det inte är den bästa värmeledaren, och rostfritt stål inte avlägsna svavelföreningar från tvättvätskan.


Rostfritt stål / koppar hybrid destillatör

Ibland är den bästa lösningen är att kompromissa. Beroende på syftet med destillatören och de erforderliga funktionerna, kan en rostfri stålpanna med en kopparkolonn vara den bästa lösningen.


Hur att avgöra vilka fortfarande är bäst?

Så, koppar eller rostfritt stål? Tja, det är inte bara de materialegenskaper som måste beaktas. Viktigast är varje typ mer lämpade för vissa uppgifter. Med andra ord, är koppar destillatören bättre på att göra vissa saker, medan destillat rostfritt stål är bättre på att göra andra saker.

150


Vad destilleras?
 • Vatten

 • Eterisk olja

 • bränsle alkohol

 • Destillerad sprit (whiskey, vodka, månsken, etc.)


Vilken typ av funktioner behövs?
 • Standardkomponenter

 • Termometer

 • koppar förpackning

 • Tryckmätare

 • Bubble board

 • Elektriskt värmeelement


Prefab eller DIY stationär kit?

Prefabricerade destillatören

Stationär kit med förskurna delar


107


I allmänhet, är koppar mer lämpade för att destillera sprit eftersom detta material kan avlägsna sulfider i destillatet, vilket resulterar i en bättre smak och lukt av den slutliga produkten. Koppar är definitivt ett bättre val för produkter såsom bourbon, Tennessee, irländsk whiskey, skotsk whisky, och traditionell rom, eftersom det kan minska svavel såsom beskrivits ovan. Dessa andar är också oftast destillerades i en tank destillatören (utan återflöde), som kan avge mycket smak från tvätt. Kopparpannor är också mycket lämplig för högkvalitativa sprit såsom vodka.

64


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867