Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 10HL kommersiell bryggutrustning för mikroröd koppar - Köp ett bryggsystem
Dela till:

10HL kommersiell bryggutrustning för mikroröd koppar - Köp ett bryggsystem

Enligt produktionsskalan är bryggeriet byggt enligt specifika förhållanden för att producera en specifik mängd öl. Det lilla hemsystemet lockar hembrygare som producerar en liten mängd öl, och nano- och processsystemen är tillräckliga för småföretag.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

10hl kommersiell mikrobryggningsutrustning


Komponenter / behållare för hantverk bryggerier
 • Hot flytande tank hlt

Även känd som en varm vätsketank är det en tank / behållare som värmer blåsan och sprayerna till den önskade temperaturen. HLT är i huvudsak en vattenvärmare, och storleken på HLT ska vara proportionell mot storleken på din brygga. Till exempel kan du bättre använda 10 gallon hlt eller 5 gallon satser eller 15 gallon hlt för 10 gallon satser. Storskalig verksamhet använder HLT industriell kvalitet för att värma stora mängder vatten.

Varma vinbehållare är vanligtvis rostfritt stål, med kapacitet som sträcker sig från 10 till 1000 gallon beroende på storlek. Vissa bryggerier kan använda en varmvinktank / malt filtertankkombinationsbehållare, medan andra bryggerier kan investera i två angivna behållare för att påskynda processen.

184


 • Filterhink

Mash-fat / filterfat är en behållare som används för att mossa korn och varmt vatten för att producera wort (olämplig öl). En masher är en behållare där sackarifiering äger rum och worten (oskälig öl) är separerad från kornet. De flesta hembryggare använder 10 eller 15 gallon mash filterfat för att värma sitt sprutvatten.

Beroende på produktionsskala kan ölstänger och bryggerier använda mashfilterfat med en kapacitet på 100 liter eller mer. De flesta mos- och filterfatbehållare är rostfritt stål.

178

Andra typer av kopparbryggningsutrustning


 • Brewing Pot och Whirlpool

Brewing Pot, även kallad panna, kokpott eller kopparkruka (om den är gjord av koppar), är en behållare som kokar mash till en specifik tyngdkraft och lägger till humle och andra smakämnen. Kokningsprocessen möjliggör att olika kemiska reaktioner uppträder, innefattande sterilisering av worten, frigöra hopsmaken, koncentrera vorten, frigöra bitterhet och aromföreningar genom isomerisering och stoppar den enzymatiska processen.

För mindre operationer improviserar Home Brewers ofta genom att koka mosen i ett sackarifieringsfartyg. Men förutom vortexen som gör att Wort ska bosätta sig anger mer sofistikerade ölstänger och bryggerier också bryggkrukor för kokprocessen. Oavsett din preferens är renlighet och hygien väsentliga för bryggkokaren.

Brewing pots är vanligtvis gjorda av rostfritt stål eller koppar (beroende på varumärke och tillverkare) eftersom dessa material är lättare att rengöra. Priset på bryggkrukor beror på deras storlek, tillverkare (gjord i USA och gjort i Tyskland eller Kina) och kvantitet. Vissa bryggkrukor säljs i uppsättningar, vilket ger flera pannor för samtidig bryggning. Storleken på bryggpotten varierar från 50 liter till 1000 liter (eller större), vanligtvis uppmätt genom bbl produktionskapacitet, allt från 1-7 bbl till mer än 50 bbl.

Baserat på din beräknade produktionskapacitet och den uppvärmningsprocess du planerar att använda (el och ånga, direkt och indirekt brand), bör du prata med din leverantör för att bestämma vilken typ och storlek på bryggkokare är bäst för ditt hantverksbryggeri.

Whirlpoolen orsakar koktört, alla lösliga proteiner och växtämnen i humlen att bosätta sig och samla i mitten av vattenkokaren. Genom att samla i mitten av bubbelpoolen är det lättare att ta bort oönskade rester från Wort. Den klara wort pumpas sedan genom värmeväxlaren och in i fermentorn. Många bryggkrukor är konstruerade för att användas som vortex efter att kokprocessen har inträffat, och urtan kan bosätta sig i samma behållare.

167

300L kopparbryggningsutrustning


 • Värmeväxlare

Värmeväxlaren, även kallad Wort Cooler, låter dig kyla om från kokning till jästtemperatur i tid. Immersionskylare, tallrik och motströmsvalvkylare kommer att byta ut (eller minska) värme för att öka den övergripande insynen i öl och minska risken för lukt och kontaminering. För att ympa jäst och starta fermentationsprocessen måste Wort först kylas till en temperatur som är lämplig för jäsning.

Moderna bryggerier brukar använda plattvärmeväxlare, som innehåller Ridge-plattor som bildar två oberoende vägar. En väg är för worten, och den andra vägen är för kylmediet, vanligtvis vatten. Plattvärmeväxlare är vanligtvis gjorda av rostfritt stål och lödd med koppar. Beroende på bryggkapaciteten behöver du en plattvärmeväxlare av den rätta storleken för att kyla om den är korrekt när den överförs till fermentorn.


 • Fermentation / åldrande behållare

Fermentationstanken är en slags åldrande behållare, jästen injiceras i worten, vilket effektivt vrider den till öl. Wort pumpas genom värmeväxlaren i denna behållare och läggs sedan till den tidigare gjutna jästen, där den kan börja jäsas. Vissa bryggerier betecknar åldrande behållare för att överföra öl till åldringsprocessen.

Antalet fermentationstankar som krävs beror på din bryggningsutgång. Generellt sett desto mer fermenterare, desto mer öl som kan brytas, fermenteras och åldras samtidigt. Liknande andra behållare är fermentationstankar vanligtvis rostfritt stål, som sträcker sig i storlek från 5 bbl till 6 000 bbl. Beroende på din golvlayout och utgång kan lagertanken vara öppen eller stängd, horisontell med mangor eller vertikala med avsmalnande bottnar. Unitank fermenterare kan användas för jäsning och lagring. Idag använder de flesta hantverksbryggerier cylindriska fermentationstankar, som är konstruerade med en konisk botten och en cylindrisk topp.

52

Kopparjäsningstank


Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867