Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 10HL Red Copper Brewery Bar Eller Restaurang Ölutrustning DEGONG

loading

Dela till:

10HL Red Copper Brewery Bar Eller Restaurang Ölutrustning DEGONG

Utseendet är rent och generöst, tankkroppen är spegelpolerad, och utrustningen är ljus. Utrustningen är uppdelad i två typer: värmebevarande och kall bevarande, som bäst kan säkerställa temperaturen under ölbryggning. Miljöskydd, energibesparing, låg strömförbrukning, vilket sparar energiförbrukning med cirka 20%.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
  • DEGONG-1000L
  • DEGONG
Produktbeskrivning

10hl röd koppar bar bryggeri


Det första steget är att göra malt.

Genom att göra malt omvandlas stärkelsen i malt till fermenterbart socker. Det första steget i denna process är att använda ett par rullar för att krossa malt och rulla bort kärnorna. Krossningsprocessen kräver en exakt avvägning: Ju mer kärnor som krossas, desto mer socker kan erhållas från vete kärnorna; Men om alltför många kärnor krossas kommer fröskiktet utanför kärnorna att falla av. Kommer att orsaka tjock mos. Om andelen krossade kärnor är korrekta, när processen med att göra mash är färdig, kommer alla fröskikt att bilda en filterbädd, som kan filtrera alla fasta ämnen i vätskan. Men om det finns för många brutna frörockar, kommer det att orsaka igensättning, vilket resulterar i oförmåga att filtrera vätskan, det vill säga tjock mash.

130

Därefter skickas de krossade veteornen till mashfilterfatet genom matningsröret.

Denna isolerade behållare är utrustad med en hydrator, som kan spraya varmt vatten på inkommande vete korn. Detta steg kan undvika torra områden i mosen, eftersom närvaron av torra områden kommer att orsaka sockerförlust. Våta vetekärnor bör hållas i mashfilterhinken i en timme. Eftersom denna behållare är isolerad kan temperaturen bibehållas vid ca 65 grader Celsius. Syftet med att göra malt är att konvertera stärkelsen i malt till fermenterbart socker för nästa steg i bryggningsprocessen. Stärkelse är en polymer bildad av många glukosmolekyler knackade ihop. Dessa molekylkedjor måste sönderdelas i molekylkedjor innehållande endast två eller tre glukosmolekyler innan jäsningen kan fortsätta. Som vi sa tidigare innehåller malt enzymer som kan hjälpa till att transformera stärkelse. Det finns två enzymer i malt: alfa-amylas och beta-amylas. Alfa-enzym kan bryta ner långa molekylära kedjor av stärkelse i hälften. Beta-enzym kan \"skära \" flera molekyler från båda ändarna av stärkelsemolekylkedjan åt gången för att uppnå syftet med sönderdelning. Endast när dessa två enzymer fungerar samtidigt kan omvandlingen slutföras inom rimlig tid. Det finns emellertid en begränsning: temperaturområdet med den starkaste alfa-enzymaktiviteten är 65 till 67 grader Celsius, medan temperaturområdet med den starkaste beta-enzymaktiviteten är 52 till 62 grader Celsius. Därför måste temperaturen och varaktigheten av mosen noggrant kontrolleras för att säkerställa en bra omvandlingseffekt. De två sista stegen för att slutföra mash-processen är filtrering och vattensprutning. När vätskan dräneras från botten av mashfilterfatet måste den återgå till toppen så att den kan filtreras genom vinasse fröskiktet. Häll sedan varmt vatten på vete kärnorna för att se till att allt socker tvättas bort. Denna process kallas vattensprutning. Produktionen av mos är en magisk process. Innan mosen gjordes var vetekornen inte söta alls, men efter att mosen gjordes var vätskan som flödade ut söt och klibbig. Därefter kokas denna vätska, som huvudsakligen innehåller fermenterbara sockerarter,.

118

200l kopparbryggningsutrustning


Nästa steg kallas kokning.

Efter kokning kan den kokta veckan erhållas. Innan du kokar, häll vätskan som erhålls från mosen till en stor wort dipping potte. Kapaciteten hos kokpotten som används av Carolina Winery överstiger 2,270 liter. Detta är en ångkjutsad potten. Denna kruka har två väggar och ånga cirkulerar i mellanlagret. Detta säkerställer enhetlig uppvärmning, eftersom botten och sidorna kan värmas upp. Lyft temperaturen för att vätskan ska kunna koka fullständigt och upprätthålla denna temperatur i 90 minuter. I början av kokning, lägg till humle. Dessa humle kallas kokta humle och används för att öka den bitterhet av öl. Bitterheten i öl orsakas av vissa syror. Det är inte lätt att extrahera dessa syror från humle. Det är därför det tar upp till 90 minuter att koka. Oljan som producerar smak och arom av humle är mycket volatil och avdunstar snabbt, så kokande humle kommer bara att öka ölens bitterhet. Smaken och aromen läggs till senare. Beroende på vilken typ av öl som bryggs, kan fler humle läggas till i det sista skedet av kokning. Dessa humle kallas konditioneringshopp. Vanligtvis tillsätts humle ca 15 minuter före slutet för att öka smaken av öl. Humlerna läggs några minuter före slutet för att öka ölens doft. Oljan i humlen kommer att ge öl en unik hop lukt. Dessa oljor är de mest volatila, så bara suga dessa humle i varmört i några minuter, och dessa oljor kan extraheras, precis som att göra te. . För att säkerställa den konsekventa smaken av varje sats öl, måste samma mängd av samma humle läggas till samtidigt under varje kokprocess.

3

Fermenteringstanken i rostfritt stål

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad
Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867