Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 10HL Red Copper Beer Produktionsutrustning Lyxbryggeri till salu
Dela till:

10HL Red Copper Beer Produktionsutrustning Lyxbryggeri till salu

Bygg lämplig för ölbryggning är två-rad eller sex-rads korn. Två-rad korn har en hög utlakningshastighet och god löslighet. Den sex-rads korn har ett högre jordbruksutbyte och stark kraft, men utlakningsgraden är låg, och maltlösligheten är inte stabil.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

10hl Luxury Brewery


Öppen jäsning

Öppen jäsning är namnet på jäsning i behållare som är \"öppna \" till den miljö där de är belägna. Innan uppkomsten av täckta eller stängda fermentationsfartyg var öppen jäsning standard fermentationsteknik.


Nästan alla moderna bryggerier använder för närvarande stängda fermentationsfartyg, vilket har många fördelar. Den slutna behållaren kan placeras utanför den huvudsakliga bryggerstrukturen, och den slutna behållaren kan dessutom utvecklas till ett kraftfullt tryckkärl som kan användas för att bevara all naturlig koldioxid under fermentationsprocessen. Även om koldioxid (koldioxid) cirkulation på den flytande ytan skyddar öl och fermentationen är mycket kraftfull, så länge som den här uppgiften är stoppad, måste öl snabbt flyttas till en sluten behållare för att förhindra oxidation, såsom mikrobiell kontaminering.

129


Att hävda allt detta tror många tillverkare att öppen jäsning är också fördelaktig, vilket också kan vara anledningen till att det fortfarande är ganska typiskt i Storbritannien, Tyskland och Belgien. Fartyg som används för öppen jäsning tenderar att vara ytliga och breda. Denna blankett har uppmanat utvecklingen av allmänt funna föredragna estrar, särskilt i öldesigner, inklusive jästfermenteringsegenskaper som Weissbier. Öppen jäsning kan helt enkelt samla jäst, som vanligtvis är obehindrade, friska och balanserade av döda celler och friska proteinfragment.

140


Öppen jäsning är namnet på jäsning i behållare som är \"öppna \" till den miljö där de är belägna. Före uppkomsten av täckta eller slutna fermentationsfartyg var öppen jäsning en traditionell jäsningsteknik. Idag upptar öppen jäsning vanligen utrymme i specialbyggda utrymmen. Ytan (vanligtvis keramiska plattor) är jämn och rengörs snabbt för att minska risken för mikrobiell kontaminering, och de borde ha en bra luftcirkulation för att eliminera hela processen. Koldioxidgasjäsningsprocessen. Fartyg som används för öppen jäsning är ofta ytliga och breda, och denna form främjar också utvecklingen av estrar som vanligtvis är belägna i föredragna positioner.

27

Koppardestillationsutrustning


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867