Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 10HL Automatisk kopparmikrobryggeriutrustning till salu - Köp ett bryggsystem

loading

Dela till:

10HL Automatisk kopparmikrobryggeriutrustning till salu - Köp ett bryggsystem

För att göra den bästa öl, är Craft Brewery sålt är nyckeln. På grundval av att absorbera Europa. Med avancerad och erfaren ölmaskinsteknik kan vårt bryggeri möta försäljningstekniken, variabel smak eller en specifik kapacitet hos olika bryggerier.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

10hl Automatic Copper Brewery


Om sackarifieringsprocessen för hantverks öl styrs, kommer det att ha en bra inverkan på att förbättra kvaliteten på hantverks öl och reducera kostnaderna.


Principen om sackarification

Ölproduktionsprocessen är huvudsakligen sammansatt av Wort-beredning, öljäsning, ölkanering och andra tekniska processer, och Wort-beredningsprocessen är allmänt känd som sackarifiering. Syftet med sackarifiering är att lösa upp det malt av maltinnehållet genom fysiska och biokemiska åtgärder, det vill säga genom kokning, kontrollerande temperatur och pH etc. och spela rollen som enzymer för att uppnå och upprätthålla det maximala utbytet och minst förlustfrekvens. Uppgiften med sackarifiering är att säkerställa att kompositionen av wort är lämplig för utbredning av jäst och smidigt fermenterad på ekonomisk och rimlig basis.

200

10hl koppar vin gör utrustning


Processinledning

Enligt processkraven krossas den kvantitativa malt och blandas med en lämplig mängd vatten för att bilda en malt uppvaknande vätska, och uppvakningsreaktionen utförs enligt en viss temperaturkurva. Efter att den uppvaknande reaktionen är klar skickas den till filtertanken för filtrering. Efter filtrering förvärmas och utspädes och späds till den angivna ursprungliga Wort-koncentrationen genom att lägga till lees vatten för att börja kokas. Den kokta heta worten kyls till en angiven temperatur, och tillverkningen av wort är klar.

202

Rostfritt stål jäsning och förråd


Sackariseringsmetod

Olika råvaror, olika sackarifieringsmetoder, och en bra öl borde ha bra malt. På grund av olika kornkällor, förändringar i kornsorter och kvalitet, och instabila och felaktiga maltverk, kommer den bryggda öl att variera. Oavsett öltyp, stark färg eller lätt färg, oberoende av den ursprungliga Wort-koncentrationen, oavsett kvaliteten på den ursprungliga kvaliteten, används en sackarifieringsmetod. Även om det är lämpligt för bryggaren att fungera, kan det inte erhålla den erforderliga Wort-kompositionen. Ingen bra öl kan brytas. Sackarifieringsmetoderna innefattar: kokande sackarifieringsmetod, utlakningsackarifieringsmetod och dialdehydsäckarifieringsmetod.

170


Sackarifieringsprocesskrav

1. De användbara ingredienserna i råvarorna extraheras i den maximala utsträckningen.

2. Useless eller skadliga ingredienser i råvarorna är mindre lösliga.

3. Mängden och förhållandet mellan de organiska eller oorganiska komponenterna i Wort uppfyller kraven på ölvandring, typ och jästtillväxt och reproduktion. När kvaliteten på råvarorna är instabil, justera enligt processprincipen för att få en jämn kvalitet av vete så mycket som möjligt. Juice Sammansättning: När det gäller liknande råvaror, genom olika processkontroll, är olika komponenter i Wort gjorda för att brygga olika ölstilar.

195

500l koppar vin gör utrustning


Smaken av den bryggda öl har mycket att göra med sackarification. Så när man bryggar öl, var uppmärksam på metoden för sackarifiering.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867