Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Komplett ölbryggeriutrustning » 10HL/5HL Halvautomatiskt system tillverkare av premium ölbryggningsutrustning

loading

Dela till:

10HL/5HL Halvautomatiskt system tillverkare av premium ölbryggningsutrustning

Mini Brewery 500L / 1000L är det bästa alternativet för bryggeriutrustning för en starta eget bryggeri företag. Bryggeriet består av en bryggdelen, jäsning avdelning och hjälputrustning.
manhål för fermentor:
Kontroll metod:
Brewhouse:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-500l / 1000l

 • DEGONG

 • 8438400000

Produktbeskrivning
500L / 1000L Mini mikrobryggeri för restaurang / hotell / brygg gemenskap


Brewhouse1-min

3-kärl brewhouse systemet Semi-automatiserat system


1000L systemet är den bästa lösningen för att starta eget bryggeri företag. Bryggeriet gör det möjligt att producera 1000 liter vört per brygga.

Bryggeriet består av bryggdelen, jäsning avdelning och hjälputrustning.

Produktionerna kapacitet tillåter brygg erforderlig mängd öl både för restaurangkedjor och för att skapa ditt eget öl varumärke. Vi erbjuder personligt projekt för varje bryggeri. Den DEGONG utrustning tillåter brygga öl av alla stilar.

Enligt dina önskemål 1000L systemet kan tillverkas i två varianter - restaurang typ eller industriell typ. Du kan köpa ett bryggeri genom att skicka in ansökan online eller vi e-post.


Fv detalj 02

Öl jästankarna / Brite tankar i källaren rum


Sådan struktur vid mini bryggerier påverkar avsevärt det kompakta arrangemanget av utrustningen och sparar värdefullt utrymme i lokalerna. Konjunktionen av teknisk kunskap och teknisk dataenhet möjliggör uppnå av högkvalitativ dryck. CCT-tekniken bidrar till accelerationen av jäsningsprocessen och ökar ölproduktionsvolymerna.

Cylindrisk-konisk tank är en vertikal behållare med justerbart stöd, jacka och värmeisolering. Enheten är utrustad med en inspektionslucka, CIP-rörledning med tvätthuvud, provtagningskran, koldioxidkran, fatdränering, vakuum- och säkerhetsventiler, nivåmätare, temperaturgivare, anordningar av automatisk temperaturkontroll.

Sidytan och den nedre delen är termiskt isolerade och stängda med ytterjacka. Längs botten är gjord som en kon med 60 vinkel. Sidans yta och konen är utrustade med kyljackor. Inspektionslucka installerad på sidan, ytan. Enheten installerad på ett stöd med justeringsskruvarna.


fermenters-xiangqing-min

Lager tankar i vår fabrik, 500L / 1000L / 1500L / 2000L


Kontakta Alice idag

I vår utmärkta samling avbryggningsutrustning, Vi erbjuder våra kunder Premium Quality Microbrewery Equipment. Denna bryggeriutrustning är väl tillverkad av användningen av premiumkvalitetskomponenter, grundläggande material och sofistikerad teknik.


Alice DownroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867