Material: | |
---|---|
Värmekälla: | |
Storlek: | |
Elelement: | |
Kontrollpanel: | |
Tillgänglighetsstatus: | |
Kvantitet: | |
DEGONG BEER Brewhouse INLEDNING
DEGONG bryggsystem erbjuder överlägsen prestanda vid varje fas, från att minska den totala bryggtiden, ökad vört klarhet och hop utnyttjandet vev ut läcker öl i årtionden.
Om du bara har börjat med ett mikrobryggeri eller Brewpub, erbjuder vårt Brewhouse ett fasadskikt för att få ditt bandrum upp nu och din processinställning för framtida distribution. Du har kontroll över din design och våra experter kan hjälpa dig att förfina det för de bästa resultaten.
1.Mash / Lauter Tank
Mashnapp
Mosa är blandningen av vört och varmt vatten så att en olöslig substans blir löslig under inverkan av enzymer. Försockringen kan vara infusions mäsk eller dekokt mäsk.
Lauter
Korrekt filtrering är nyckeln till att uppnå brygden du önskar. När mäsken pumpas in i lauter tun, är den söta vörten separeras sedan från säden husks.The vörten kan sedan överföras till kitteln under spolning avlägsnar eventuella kvarvarande socker som skall samlas in. En justerbar höjd kratta maskin håller sängen från att kollapsa möjliggör en snabb vorlauf och insamling samtidigt önskad tydlighet.
Denna Mash Tun och Lauter Tun Hybrid kombinerar två viktiga bitar av brewhouse-utrustning för att skapa ett fartyg som fungerar i hälften av två unika maskiner.
Mash / Lauter Tank Funktioner
100% 304 konstruktion av rostfritt stål, inklusive all kontakt med icke-produkt och strukturellt stål
2B Produktkontakt Material Finish, med inre svetsar polerade
Designad med tillräcklig fri bräda över den maximala arbetsvolymen
Glasskåpa Manway
Lågklorid keramisk filtisolering
Roterande sprayballs för att rengöra kärlet
Lätt förbrukad kornavlägsnande
Jämnt distribuerad wort insamling
Gristhydrator
Falsk botten med ≤0.7um Filteröppning
2. Bokning / Whirlppol
Efter filtrering kokas och steriliseras. Humle läggs till under kokprocessen för att lägga till smak och bitterhet till öl. Efter kokning överförs wort till en bubbelpool för att avlägsna eventuellt protein närvarande. Under detta skede avlägsnas eventuella malt- eller hoppartiklar för att lämna en vätska som är klar att kylas, luftas och fermenteras.
Funktioner
100% 304 konstruktion av rostfritt stål, inklusive all kontakt med icke-produkt och strukturellt stål
2B Produktkontakt Material Avsluta, med buffrade inre svetsar
Designad med tillräcklig fritt bräda över den maximala arbetsvolymen för säkra ingrediensadditioner
Glasskåpa Manway
Tangentiellt inlopp utformat för att uppnå snäva trubböglar
Lågklorid keramisk filtisolering
Roterande sprayballs för att rengöra kärlet
3.Hot vattentank
Att göra öl kräver användning av mycket varmt vatten, ofta vid mycket specifika temperaturer. Vi använder \"Strike\" vatten för att suga eller \"mash\" korn vid mycket specifika temperaturer för att släppa sockerarter och sedan senare använda \"Spege\" vatten för att skölja av sockerarterna. Detta där varmvätskan (eller HLT) kommer in.
Re: Vi kan också välja 3 kärl ölbrewbouse design, med ett dedikerat bubbelpool medger att de effektivt kan dubbla satsvis en öl på en enda dag. Genom att driva öl snabbt ur kokkärlet i bubbelpoolen, där den sedan slås ut, kan de snabbt få den andra satsen i koka.
Om du har intresse för DEGONGÖlbryggande equipmnent, Välkommen att kontakta mig fritt
0 Kommentar