Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 10BBL Copper Craft Beer Equipment Leverantör/ Tillverkare/ Fabrik
Dela till:

10BBL Copper Craft Beer Equipment Leverantör/ Tillverkare/ Fabrik

Brewing är processen att producera maltdrycker. Öl, ALE och Lager är de viktigaste maltdryckerna som produceras med en metod som heter Brewing. Brewing är en komplex jäsningsprocess. Det skiljer sig från andra industriella fermenteringar eftersom smak, arom, transparens, färg, skumgenerering, skumstabilitet och alkoholprocent är faktorer som är relaterade till den färdiga produkten.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
  • DEGONG-10BBL
  • DEGONG
Produktbeskrivning

10BBL koppar hantverk ölutrustning


Malt
  • Öl är gjord av kornkorn.

  • Kornkornen rengörs först och blöts sedan i vatten i ca 2 dagar. Töm sedan överskottsvattnet och inkubera kornet i 4-5 dagar för att gro

  • Spiringsteget möjliggör bildning av högaktivt a-amylas, p-amylas och proteas såväl som olika smak- och färgkomponenter

Malt tillsatser:

  • Korn innehåller mycket protein. Därför, om bara korn används för att producera öl, blir den sista ölen mörk och instabil. Därför bör proteinet närvarande i malt spädas genom tillsats av ytterligare stärkelse eller sockerhaltiga material.

  • Detta sockerhaltiga eller stärkande material kallas malt adjuvans och innefattar glukosirap.

40

Ugn
  • Därefter upphettas de groddfrön långsamt vid 80 ° för att döda. Denna process kallas torkning.

  • Rosttemperaturen får inte skada amylaset. Dessutom, om kiln temperaturen är högre, kommer den producerade ölen att ha en mörkare färg.


Post
  • De torkade kornkornen krossas sedan mellan trummor för att producera en måltid som kallas måltid


Sackarifiering
  • Grist blandas med varmt vatten och det resulterande materialet hålls vid 65 ° C i ca 1 timme.

  • I denna process hydrolyseras stärkelse av amylas i monosackarider, maltos, dextros och så vidare. På liknande sätt hydrolyseras proteiner i små fragment och aminosyror med proteolytiska enzymer.

  • Graden av enzymatisk hydrolys beror till stor del på pH och temperatur. β-amylas har den bästa aktiviteten vid en temperatur av 57-65 ° C, medan a-amylas har den bästa aktiviteten vid en temperatur av 70-75 ° C

  • Vätskan som erhålls genom mashing kallas wort. Skalarna och andra kornrester och utfällda proteiner avlägsnas genom filtrering.


Kokad wort
  • Filtratet kokas sedan under omröring i 2-3 timmar, och humle tillsättes med olika intervaller under kokningsprocessen.

  • Skäl till kokning av wort:

  • Brukade extrahera hoppsmak från hopblommor

  • Koka för att stelna det återstående proteinet och delvis hydrolyserar proteinet och hjälper till att ta bort proteinet

  • Kokning kommer att inaktivera de aktiva enzymerna i sackarifieringsprocessen, annars kommer det att orsaka sockerkaramelisering

  • Kokning kan också sterilisera och koncentrera Wort


Humle
  • Humle är de torra kvinnliga blommorna på hop-växten. Varje fat öl lägger på ett kvarts pund humle, och varje fat öl lägger upp till 2 pund av humle.

  • Fördelarna med att lägga till humle till öl är:

  • Ger kryddiga och aromatiska egenskaper till öl

  • Ger tanniner som hjälper det återstående proteinet att koagulera

  • Innehåller a-harts och p-harts, med bitter smak och antiseptisk effekt på gram-positiva bakterier

  • Innehåller pektin, som är ansvarig för skumegenskaperna hos öl

107

Jäsa
  • Ölproduktion utnyttjar belastningen som bottenjäst.

  • De jästceller som används för ympning återvinns vanligen från den föregående fermentorn och behandlas med fosforsyra, vinsyra eller ammoniumpersulfat för att sänka pH och avlägsna en stor mängd bakteriell kontaminering.

  • Fermentering utförs vanligtvis vid 3-4 ° C, men kan vara i intervallet 3-14 ° C. Fermentering är vanligtvis färdig på 14 dagar.

  • I fermentationsprocessen omvandlar jäst huvudsakligen socker i etanol och CO2, såväl som en viss mängd glycerol och ättiksyra.

  • För jäsning kan en öppen fermentor användas, men en sluten fermentor är föredragen så att CO2 som frigörs under fermentationen kan uppsamlas för det efterföljande karboneringssteget.

  • På den 5: e dagen av jäsning var mängden CO2-frisatt och den största, och CO2 släpptes inte efter 7-9 dagar eftersom jästcellerna blev inaktiva och flockade.

  • De flesta öl innehåller 3,5-5% alkohol.

16

Valfritt rostfritt stål eller kopparfermenteringstank


Avslutning, åldrande, mognad och karbonering
  • Ungt utkast öl lagras i fat vid 0 ° C i veckor till månader. Under denna period utfälldes protein, jäst, harts och andra oönskade ämnen och öl blev klar.

  • Under åldringsprocessen produceras också estrar och andra föreningar, vilket resulterar i smak och arom.

  • Efter åldring kolseras öl med 0,45-0,52% koldioxid.

  • Ölen kyles sedan, förtydligas, filtreras och fylls i flaskor, fat och burkar.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

 0 / 5

 0  

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867