Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Blandningstankar Och Blandare » Blandningstankar i rostfritt stål » 100L Homebrew blandningstankar - Rostfritt stål DEGONG

loading

Dela till:

100L Homebrew blandningstankar - Rostfritt stål DEGONG

Vanligen blandningstanken är en vertikal cylindrisk behållare, som består av ett övre lock, en tankkropp och en tankbotten. Den installeras på plattformen genom en konsol. Tanken kan ge ett visst utrymme för blandningsprocessen under den angivna arbetstemperatur och tryck.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-100L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

100L Homebrew Mixing Tanks


Teknisk parameter

Volym

Tankstorlek

Motor kraft

omrörning kissat

100L

500 * 500 mm

0.37KW

0-120R / Min

200L

650 * 630mm

0.75kW

300L

750 * 700mm

0.75kW

500L

850 * 900mm

1.1KW

Kan anpassas efter kundens behov, motoreffekt för standardkonfigurationen.

Om det finns en efterfrågan, vänligen meddela.

79

ansökan scenario

Blandningstank har fördelarna med energisparande, brusreducering, korrosionsbeständighet, stark produktionskapacitet, och bekväm rengöring. Det kan ofta används i mejeriprodukter, livsmedel, läkemedel, kemikalier, drycker och andra industrier. Som en nödvändig utrustning för uppvärmning, kylning, värme bevarande, sterilisering eller uppslamning lagring, är det särskilt lämpligt för pastörisering och värme bevarande av mjölk. Det är också en viktig utrustning i glass produktionslinje.

77

Funktion
 • Anordningen är tillverkad av 304 rostfritt stål och antar uppslamning omrörning typ.

 • Denna utrustning antar frekvensomvandlingshastighetsreglering och temperaturregulator för att reglera temperaturen, och kan producera högkvalitativa produkter med olika processer enligt krav.

 • Höghastighets klippning homogeniseringsanordning, som starkt blandar eldfasta material, såsom fasta och flytande material, sparar energiförbrukning och avsevärt förkortar produktionscykeln

 • Elvärme metod

 • Tankkroppen antar tre-skiktssvetsning (innertank, uppvärmningsskikt, isoleringsskikt). Det är svetsad genom tråd ritbordet, upphettas från kolstål svetsat i skikt, och svetsas genom röret spegel 304 rostfritt stål.

 • Den elektriska styrboxen styr fullt driften av utrustningen, och kan visa data såsom temperatur och omröringshastighet.

 • Bekväm avlastning kan direkt utrustad med en matarpump för lossning

 • Utmatningsporten är ca 550 mm från marken, och det kan också göras i enlighet med kundens krav

80

produktstrukturen

Blandningstankar i rostfritt stål kan i allmänhet delas in i tre kategorier enligt deras struktur:

1. Enskiktsstruktur. Ingen jacka krävs, och den interna spolen kan värmas eller kylas, eller det elektriska värmebanan kan direkt sättas in i omröringstanken för uppvärmning.

2. Dubbelskiktstruktur. Med jackan kan den värmas av värmeöverföringsoljacirkulationen, vattencirkulationsvärme, ångvärme och andra värmemetoder. Enligt uppvärmningstemperaturen, om det inte finns någon ångpanna, kan du välja elvärme, om temperaturbehovet inte överstiger 100 ℃, kan du välja vattenbaduppvärmning. Denna struktur har inte ett isolerande lager, så värmen är flyktig.

3. Tre-tier-struktur. Rockull eller polyuretan (PU) isoleringsskikt och 2 mm rostfritt stålbeläggning är blandningstanken elegant.

78


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867