Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 100L 200L 300L Koppar Hushålls Alkoholdestillationsutrustning Vodka Tower Distiller

loading

Dela till:

100L 200L 300L Koppar Hushålls Alkoholdestillationsutrustning Vodka Tower Distiller

Fermenterade korn (kokta i vatten och behandlas med enzymer för att bryta ner stärkelse och omvandla den till socker) kommer att producera en alkoholkoncentration av ca 5-10%. Denna öl har ett mycket lågt alkoholinnehåll och måste koncentreras ytterligare för att erhålla en antändbar och brännbar blandning. Av denna anledning används destillationstorn för att producera högre koncentrationer av alkohol.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-300L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Hushållsvodka Tower Distiller


Hur görs andar

Du skulle tro att alla sprit, oavsett om det är gin, rom eller whisky, är i grunden gjorda på samma sätt, eller hur? inte fullständigt. Även om dessa typer av vin går igenom en liknande process, är detaljerna bakom varje flaska något annorlunda.

Så hur kom andar? Kort sagt, genom destillation. Destillation är vad som skiljer andar från öl, vin och andra typer av icke destillerade sprit. Alkoholhaltiga drycker kan i princip delas upp i två kategorier: jäsade (eller icke destillerade) drycker och fermenterade (destillerade) drycker. Fermenterade drycker som inte destilleras inkluderar öl, cider, mead, skull och vin. Fermenterad och destillerad alkohol innefattar brandy, gin, rom, vodka och whisky.

117


1. Förbered mosen

För att utföra destillationen måste andningsproducenten använda den fermenterade drycken som basprodukten. Dessa initiala material väljs utifrån den önskade slutliga alkoholnivån. Till exempel produceras whisky i grunden från en ölbas, som är gjord genom jäsning av olika korn. (Typen av spannmål beror på vilken whisky som produceras.) Gin produceras vanligen med hjälp av kornalkohol, medan vodka kan göras med hjälp av kornalkohol, fruktalkohol eller potatisalkohol.

Beroende på de råvaror som används av tillverkaren används vissa processer för att förbereda detta basmaterial som kallas mos. Till exempel fräsas stärkelse korn och pressas, som förbereder stärkelsen och sockret för nästa steg, medan sugary druvor krossas och pressas.

För stärkelseinnehållande korn kommer kornen att reduceras till måltidliknande ämnen för att bättre utföra sackarifieringsprocessen. Sackarifiering innefattar blandning och fuktgivande basmaterialet för att optimera enzymaktiviteten och i slutändan omvandla stärkelse i socker som är lätt att jäsas. Kort sagt, sackarifiering förstör beläggningen av stärkelseceller och förbereder materialet för nästa steg.


2. Fermentering

När det gäller jäsningen i sig är ekvationen mycket enkel: tillsats av socker till jäst producerar alkohol och koldioxid. Oavsett vilken typ av råmaterial som används, oavsett om det är korn, druvor eller andra frukter och jordbruksprodukter, är denna jäsningsekvation alltid densamma och kommer inte att förändras. Fermentering kan utföras med naturlig jäst eller odlad jäst. Den förstnämnda utförs med naturlig jäst som finns i basmaterialet och / eller källaren, medan odlad jäst är en inköpt stam som läggs till basen för att förflytta processen.

118


3. Destillation

Efter att basalkoholen är gjord är det nästa och mest kritiska steget destillation. Destillation är processen att separera alkohol från vatten genom avdunstning och kondensation. Basalkoholen är uppvärmd och vissa delar av den fångas. Denna process renar och koncentrerar den återstående alkoholen, som så småningom blir den sista andan.

Destillationen utförs i en stillhet. De två vanligaste destillatorerna är kontinuerliga destillerings- och tankdistillerare. Distilleren består av tre delar: destillering, värmevätska, kondensor och mottagare, uppsamling av destillat i slutet av processen.

Mash eller fermenterat basvin överförs till en stillhet och upphettas till en låg temperatur, som först avdunstar alkoholen. Eftersom alkohol har en lägre kokpunkt än vatten, kan det förångas, samla och svalna sedan i en vätska, och då är alkoholhalten mycket högre än i början. Flera destillationer kan utföras före nästa steg i processen, och beroende på stilen av de bryggda andarna, krävs vanligtvis flera destillationer och destillation till ett minimum.


4. Åldrande

Varje stil av sprit, beroende på ursprung och etikett typ, har olika åldringskrav. Vissa typer av sprit kräver åtminstone en åldrandeperiod, och vissa andar flaskas nästan omedelbart efter destillation. Andra behöver åldras i en viss behållare.

Många vinmakare väljer att inte flaska andarna vid cask styrka, men att späda dem före åldringsprocessen. Detta görs bara genom att lägga till vatten till Anden. Denna process gör vanligtvis de flesta konsumenter \"lättare att dricka \" den alkohol de får.

För att bättre förstå kraven i andar, låt oss ta Bourbon som ett exempel. Bourbon måste produceras i USA, gjorda av minst 51% majs mashed, destillerad till högst 160 grader (80% ABV) och måste åldras i nya charred ekfat (det kan inte ange mer än 125 bevisa). De flesta andar har liknande krav, eller till och med strängare.

119


5. Integration och transcendens

Efter åldringsprocessen kan vinmakaren ta många extra valfria steg för att göra andar. Många bryggare blandar olika andar tillsammans för att skapa en konsekvent smakprofil för sina varumärken år efter år. Andra lägger till färgämnen för att ändra tonen i deras ande. Många vinmakare filtrerar också sina andar av olika skäl innan de tar bort dem och placerar dem på marknaden.


6. Bottning

När andarna är åldrade och / eller filtrerats, är vätskan flaska och redo för förpackning. Destillerade sprit är flaskor, märkta och förseglade i behållare, som kan vara glas, keramiska eller många andra material och är förseglade med olika typer av flaskkåpor, inklusive korkar, skruvkåpor etc.

I motsats till vin trodde det i allmänhet att andar inte förbättras med åldrande i flaskan och placeras vanligtvis direkt på marknaden efter tappning. Den relativt höga ABV i andar kan fungera som ett naturligt konserveringsmedel, vilket innebär att när flaskan öppnas är hållbarheten hos denna vätska betydligt längre än öl eller vin. De kan avnjutas under en lång tid - eller så länge du kan göra dem senast, det vill säga.

120


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867