inre: | |
---|---|
manhål: | |
Certifikat: | |
Tillgänglighetsstatus: | |
Kvantitet: | |
Dget-1000l
DGET
8438400000
1. Anta strukturen för interntank och externt paket, med värmekontrollmaterial inuti
2. Material är alla sanitära rostfritt stål.
3. Humaniserad konstruktion design och lätt att använda.
4. Övergångsområde av innervägg på tanken antar ARC för övergång för att säkerställa inget död hörn av sanitet.
1. Mycket konkurrenskraftigt pris, mer än 10 år produktion och tillverkning erfarenhet
2. ISO, CE, PED-certifiering
3. Strängt kvalitetskontroll, uppfylla den europeiska kvalitetsstandarden, ta 3 gånger vattentryckstest under produktionen.
4. Acceptera anpassade, professionella ingenjörer kommer att ge designlösningar för dig
5. Använd högkvalitativt 304 rostfritt stål, säkerställa materialets tjocklek
6. Dimple Plate Cooling Jacket, bättre kylningseffekt och längre livslängd
7. Utrustad med säkerhetsventil, vatten-förseglade ventiltrycket, för att säkerställa en säker drift av fermenteringstanken
60-72 graders kon botten, med ett genomsnitt på 25% huvudutrymme
Roterande inredningar port
Övre manhål eller sido manhål
Dubbla zon dimple kylmantlar
Polyuretan isolering 80mm
CO2 slag av arm
CIP arm och spraya boll
Sanitets tri-klämförband
Torr hop-port
Handtag av rostfritt stål vridspjäll, prov vale
Säkerhetsventilen (Breathing ventil), vatten tätning co2 avgas valvee
Klämmor och packningar, tryckmätare
Rostfritt stål ben med rostfria utjämning trampdynorna
SUS304 öl jäsnings detaljer
1. Wort produktion: Att gå igenom plattvärmeväxlaren kan vara en av dina glykol slingor eller en linje från en kall vätska tank som är kyld via glykol kylaggregatet.
2. Öl jäsning:
Under detta steg kommer jästen att börja konsumera socker och frigör värme som följd. Som en angelägen drivrutin golv gaspedalen, kan detta leda till överhettning under process.DEGONG glykol systemet kommer att hjälpa sätta på bromsarna, så att du har bättre kontroll av interna temperaturer och jäsning som helhet, och ger dig mer kvalitet kontroll över din öl.
Om du är intresserad i öl jäsande, är du välkommen att kontakta mig.
0 Kommentar