Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Komplett ölbryggeriutrustning » 1000L medelstor komplett mikrobryggeri nyckelfärdig utrustning kommersiellt automatiserat bryggsystem

loading

Dela till:

1000L medelstor komplett mikrobryggeri nyckelfärdig utrustning kommersiellt automatiserat bryggsystem

En fermentationstank är biten av bryggningsutrustning som möjliggör fermentationsprocessen för bryggning. Under fermentationsprocessen av bryggning av öl omvandlar jästglukos i wort till etylalkohol och koldioxid. I slutändan är denna process det som ger öl sin alkoholhalt och karbonering, varför investeringar i en högkvalitativ fermentationstank är avgörande för framgången för ditt företag.
manhål för fermentor:
Kontroll metod:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-1000l
 • DEGONG
 • 8438400000
Produktbeskrivning
1000L ölbryggningsutrustning för företag

En fermentationstank är biten av bryggningsutrustning som möjliggör fermentationsprocessen för bryggning.

Under fermentationsprocessen för bryggning av öl omvandlar jästglukos i wort till etylalkohol och koldioxid. I slutändan är denna process det som ger öl sin alkoholhalt och karbonering, varför investeringar i en högkvalitativ fermentationstank är avgörande för framgången för ditt företag.


1000Brewhouse01

1000L Brewhouse-system


Är du intresserad av att starta ett bryggeri? En av de viktigaste utrustningen du behöver är en jäsningstank. Vi vet att öl- och bryggindustrin är blomstrande, och vi vet också att bryggeriutrustning kan vara dyrt - särskilt när du börjar.


Om du letar efter ett alternativt alternativ att köpa en jäsningstank för ditt bryggeri, kontakta vårt team idag för mer information om våra utrustningsfinansieringsalternativ.Kontakta Alice idag

I vår utmärkta samling avbryggningsutrustning, Vi erbjuder våra kunder Premium Quality Microbrewery Equipment. Denna bryggeriutrustning är väl tillverkad av användningen av premiumkvalitetskomponenter, grundläggande material och sofistikerad teknik.


Alice DownroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867