Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 1000L kopparkolonn Still Gin Vodka Rum Whisky Röd Koppardestilleringsutrustning

loading

Dela till:

1000L kopparkolonn Still Gin Vodka Rum Whisky Röd Koppardestilleringsutrustning

Utrustningen är mångsidig och du kan ändra utslagsplatsens orientering för att bestämma den anda du vill ha. Denna stil kan göra vodka, whisky, brandy, rum och mer.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DG-1000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

1000L kopparkolonn fortfarande


Arbetsprincip

Efter ferment sccharify materialet, kallad mogen fermentormroduktion med säkert alkoholhalt. Detta är enligt olika volatilitet av beståndsdelen, då kommer några blandningar att vända sig till ånga och kylning, så att förverkliga separation av komponenter. Principen användes till separation av två komponentblandning som exempel: uppvärmning av materialet för att göra den en del av förångningen, den flyktiga delen kommer att tätas av ånga, den svåra förflyktiga delen kommer också att förtäta av vätska, så denna realiserade separering av tvåkomponent till en i viss mån. Ju större skillnad i två komponent flyktiga förmåga, desto större är förtätningen. Gör partiell förångning av vätskefas direktkontakt med en del av kondensatgasfasen, för att fortsätta överföra vätskefas med gasfas i varandra, så den svåra flyktiga komponenten i gasfasen kommer att vända sig till flytande fas, den lätta flytande komponenten kommer att vända sig till gasfas, under tiden för att göra partiell förångning och partiell kondensor av gasfas.


383


Papegoja export

Destillerns papegoja är ansluten mellan kondensorn och insamlingskärlet. Det tillåter destillatet att strömma genom sin väg till uppsamlingsbehållaren. Anledningen till att papegojans uttag är så bekvämt är att papegojan är utrustad med en alkoholmätare. Det betyder att du kan läsa alkoholprocenten i realtid under destillationsprocessen. Som kund kan du begära DEGONG för anpassade och formade papegoT-socklar enligt dina specifika krav.


392


Stödram och lagertank

Stödramar och tankar för användning med din bryggningsutrustning kan läggas till i din beställning. Standardkolumnstöd ger inga ytterligare funktioner. Om du behöver stödja fler funktioner kan du anpassa tankstödet, till exempel att placera den längst ner i kolumnen som en cip-tank eller placera den längst ner på kondensorn som en alkoholbehållare. Vi kan också göra två små vattenlagringstankar inuti andens tank, så att det finns tre vattenlagringstankar i huvudet, hjärtat och svansen.


390

Stödram och lagertank


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.


Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867