Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 1000L kopparhjälm Destillationsutrustning Destillation Tower Vodka Distillery DEGONG

loading

Dela till:

1000L kopparhjälm Destillationsutrustning Destillation Tower Vodka Distillery DEGONG

DEGONG kontinuerligt kan fortfarande vara dimensionerad enligt dina nuvarande behov att ge dig större flexibilitet för att expandera produktionen som din destilleri får dragkraft och utveckling. Vi kommer att peka dig i rätt riktning så att du kan börja utnyttja kontinuerlig destillation.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Kopparhjälmdestillationstorn


Kopphjälm och destillationslock

Det finns något magiskt om att installera glänsande kopparkomponenter på din destillator, men det finns många alternativ för att lägga till koppar till ångbanan. Det finns en stor debatt om hur mycket koppar det finns på destillatorn. Vissa människor tycker att något lägre än den traditionella 100% koppar är fortfarande en slags ironi, medan andra vill använda andra material för att minska kostnaderna. Vi kommer att fokusera på två enheter som kan lägga till koppar till ångbanan: kopparhjälmar och destillationskåpor (även kända som koner eller koppar svan halsar).


Vad är kopparhjälmar och koppar swan halsar?

Varje utrustning är belägen på toppen av vattenkokaren och påverkar satsdestillationen av sprit på olika sätt. När det gäller kopparhjälmar och kopparsvans halsar har de två alternativen mycket gemensamt, men det finns några skillnader som kommer att påverka smaken av de sista andarna.


Kopparhjälmen ger mer huvudutrymme och yta, som respektive bidrar till att förhindra att ett skum kan täppa till arbetet och öka passiv retur. Passiv återflöde hjälper till att öka ABV och ge en renare slutlig ande. Vinkeln vid vilken LEN-armen avlägsnas från kopparhjälm eller destillationslock påverkar också systemets passiva backflöde. Som en allmän regel skickar en nedåtgående vinkel mer kongenerare och tyngre smaker till produktkondensorn, medan en uppåtgående vinkel kommer att skicka mindre kongener och ge en lättare smak till produktkondensorn.

203

Kopparhjälmdestillationstorn


Kopparhjälm och koppar Svanhals: Vad är skillnaden?

Huvudskillnaden mellan de två utrustningen är att kopparhjälmen fungerar som en expansionskammare, som liknar en kopparlök. Detta tvingar ett tryckfall för att skilja de mer flyktiga komponenterna. Som med passiv recirkulation är detta en liten skillnad, men i teorin bör det hjälpa till att uppnå bättre separation. För att behålla mer smakkonserverare under varje körning är batchdestillation något ineffektivt i design. För att uppnå högre effektivitet är kolumnen fortfarande ett bättre val ... men en del av destillationsprocessen räknar ut vilken process som kommer att ge din favorit smak i slutprodukten.

Estetik är subjektiv, men det kan vara mycket viktigt. Smak kommer alltid först, men du kommer att vara den som tar hand om det fortfarande, så det kan också vara vad du vill se. En del av att hålla din utrustning i topp skick är att hålla den ren. Se till att någon del du lägger till är något du kan hantera, gör en bra skrubb från tid till annan. Båda formerna av utrustning borde inte vara så svårt att rengöra, men om du får en mindre version eller är mycket kreativ med rören, kan rengöring vara kul.

Det finns trots allt ingen enstorlek-all lösning för den typ av destillationsutrustning som någon behöver använda. En del av det roliga av destillation är att använda olika utrustning, recept, och ändrar ofta processen för att få en stor smaksatt ande.


98

Koppar Swan Neck Destillation Tower


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867