Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Brewery Fermenters & Brite Tank » 1000L konisk isolerad livsmedelsklassad standard SUS304/316 Isobaric Dimple Jacket Beer Fermenation Unitank

loading

Dela till:

1000L konisk isolerad livsmedelsklassad standard SUS304/316 Isobaric Dimple Jacket Beer Fermenation Unitank

Fermentation är nästa steg i bryggningsprocessen efter att Wort har förberetts. FERNENTIONING Tankar håller vortan medan jäst konverterar till socker i öronet till alkohol och koldioxid. Dessa tankar ska ha en konformad botten, vilka anläggningar för att återställa jästen för senare användning.
Material:
Kylkälla:
Storlek:
Kontrollpanel:
Konisk botten:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-1000l
 • DEGT
 • 8438400000
Produktbeskrivning


Fermentering är processen att producera alkohol och koldioxid genom anaerob andning av jäst. Detta är den verkliga \"öl-gör \" -stadiet. Jästjäsning kräver en process av aerob andning först och sedan anaerob andning. Aerob andningsjäst multiplicerar i stort antal för att ge mer jäst för anaerob andning senare. Anaerob andning producerar den slutliga alkoholen och koldioxiden efter syre används upp.

Fermentationsprocessen sker i en öljäsningstank.


öljäsningstank


BEER Fermentation Tank Introduktion


Vi erbjuder ett brett utbud av fermenterare (jäsning) och brite tankar (mognad) tankar som är utformade i enlighet därmed till våra kunders specifikationer och deras behov. Våra fermentor och brite tankar kommer i tre olika generaliserade byggnader (anpassningsbara tankar är också tillgängliga): Enkelvägg, ojämnt och jacketed. Alla våra tankar kan tryckas (om inte annat begärs) och fermenterna har en extra bonus att fungera som både en fermentor och BBT-tank.


ölfermentor

ölfermentor

öl ljus tank

öl ljus tank


FV: s är alla 304 SS TIG-svetskonstruktion och polerad till en sanitär inredning. Fermentationstanken är utrustad med toppkupolhuvud / humle som lägger till port / dimpleplatta Jacketed / CIP Spraying Ball / Provtagningsventil / Vätskenivåmätare / Ölutlopp och avloppsventil Outlet / Vattenförseglad mekanisk reglerventil / tryckmätare / karboneringsstens och andra stödventiler. Med polyuretanisolering för att säkerställa att jäsningstemperaturen hålls vid en låg. Utrustad med PT100-temperatursensor, med APP-styrningssystem.


未 标题 -1-min (2)


Qqjietu20200708161302-min
Företagsinformation


QQ 截图 20200831115415-min


Om du har intresse, välkommen att kontakta mig fritt
Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867