Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Brygghus » 1000L komplett bryggutrustning Restaurang/hotell Begagnad mikrobryggeriutrustning Tillämpningsomfång

loading

Dela till:

1000L komplett bryggutrustning Restaurang/hotell Begagnad mikrobryggeriutrustning Tillämpningsomfång

Värmekällan är hjärtat av ditt brygghus. Oavsett om det är elektriskt, ånga eller direkt / indirekt brand är det bästa för ditt bryggeri beror på en rad faktorer. Din ölbrygghusstorlek, tillgängliga verktyg och de första och pågående kostnaderna måste övervägas när man bestämmer sig för en värmekälla.
Material:
Värmekälla:
Storlek:
Elelement:
Kontrollpanel:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-1000l

 • DEGT

 • 8438400000

Produktbeskrivning


1000L Öl Brewery Equipment Producerad av DEGONG är en uppsättning professionella bryggsystem för produktion av hantverk öl / kommersiell öl / filter öl / steriliserad öl. Brew Master gör sin öl attraktiv för konsumenterna genom unik bryggningsprocess och särskiljande ölmak. Om så önskas kan de placeras direkt i konsumtionsplatser: restauranger, pub, barer, hotell, turist- och köpcentrum. Detta är en utmärkt designlösning interiör och ett kraftfullt marknadsföringsverktyg.

Ölbryggningsutrustning i BrewpubDegong Beer Brewhouse introduktion

Beer Brewhouse-kombinationen är flexibel enligt dina behov och dagliga arbetsskifte. I allmänhet, Brewhouse huvudtank: Mash Tun, Lauter Tun, Vattenkokare och bubbelpool, som kombineras fritt från två fartyg till fyra fartyg. För 1000L Brewery Beer Brewhouse, 3-fartyg med Mash Tank + Lauter Tank + Kok / Whirlpool Tank är det vanliga valet.

2-fartyg ölbrewhouseVärmesystem

Värmekällan är hjärtat av ditt brygghus. Oavsett om det är elektriskt, ånga eller direkt / indirekt brand är det bästa för ditt bryggeri beror på en rad faktorer. Din ölbrygghusstorlek, tillgängliga verktyg och de första och pågående kostnaderna måste övervägas när man bestämmer sig för en värmekälla.


1.elektriskuppvärmning

Våra nyckelfärdiga elektriska system är tillgängliga för utrustningen under 1000L.

 • Elvärme är nästan 100% effektiv. Eftersom värmeelementet är nedsänkt i strejkvattnet eller wort, överförs all värmeenergi direkt till vätskan, inte förlorad för att värma ditt bryggeri

 • Elvärme möjliggör en kompakt och flexibel design, bra för små utrymmen

 • Låg utrustning och installationskostnader

 • Inga koldioxidutsläpp vid bryggeriet

2.Steam uppvärmning

Ångsystem används i stor utsträckning för bryggsystem av alla storlekar. Vi erbjuder nyckelfärdiga ångbryggor upp till 5000L med varierande automatiseringsnivåer. Ångsystemen har många fördelar:

 • Används för större brewhouses

 • Full enhetlig uppvärmning

 • Större värme yta

 • Perfekt för utrymmen med begränsad elkraft


3.direct branduppvärmning

För vissa områden är den elektriska och ånganvändningen begränsad, så de kommer att välja den direkta brandvärmemetoden. Eftersom de inte kräver en panna, de kommer med en nedre frontutrustning och installationskostnad jämfört med ånga.


Degong ölbryggningsutrustning


Kontakta oss för ett samråd när du börjar planera ditt bryggeri, och vår specialist hjälper dig att bestämma vilken värmekälla som är rätt för dig.För 1000L Beer Brewhouse är 3-fartygs ölbryggare ett vanligt val.


Mash / vattenkokare 10hl (1000L)

Detta fartyg utför 2 funktioner - mashing och wort-kokning. Mash / vattenkokare är utrustat med central omrörare (mixer) med körning placerad i det övre skivan (kupol). Den inre kärlytan är polerad till RA 0,6 och dess lock är polerat också. Vent-skorstenar, glashane, cip-spray bollingång och ljus placeras i det skivade huvudet (kupol).

Lauter Tun 10hl (1000L)

Detta fartyg utför lauteringsfunktion. Lauter Tun är utrustad med central mixer med omrörande rakes och korn-out-band. Korn-ut-processen är halvautomatisk och utförs till Lauter Tuns sida över lauteringsskärmen / golvet.

Interna kärlytan är polerad till Ra 0,6. Lauter Tun är utrustad med backflush rör, uttag för Wort lautering. Glas-maneway, sida manhål, cip-sprayball ingång, och ljus placeras i det skivade huvudet (kupol).

WHIRLPOOL 10HL (1000L)

Isolerat cylindriskt vertikalt rostfritt stålkärl med 4 justerbara ben med botten sluttna från centrum till fartygets jacka för att möjliggöra att Wort Oulet. Man, ljus och tangentiell port är installerade i bubbelpool. Rengöring utförs av cip-sprayballs.

3-fartygs ölbrewhouse


Brewhouse detaljerFöretagsinformation

QQ 截图 20200831115415-min


Om du har intresse för DEGONGÖlbryggande equipmnent, Välkommen att kontakta mig fritt
Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867