Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 1000L automatisk bryggningsbehållare för röd koppar ölbryggningsutrustning till salu

loading

Dela till:

1000L automatisk bryggningsbehållare för röd koppar ölbryggningsutrustning till salu

1000L ölutrustning används i stor utsträckning i bryggerier, restauranger, etc. Det kan användas för att brygga ljus öl, gult öl, mörk öl, maltvin, etc. med olika råvaror vid lämplig temperatur. DEGONG kan producera rostfritt stål eller kopparbryggeri enligt kundens krav.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

1000L Automatisk bryggbehållare


146

1000L kopparbryggningsutrustning


OFT öppen jäsningstank

Den öppna fermentationstanken öppen jäsningsteknik i den speciella fermentationskammaren används huvudsakligen för att producera bottenfermenterad öl. Strukturen hos den öppna fermentationstanken gör det särskilt bekvämt att samla skum från dött jäst i det sista steget i primärjäsning, vilket är en förutsättning för att göra högkvalitativ bottenfermenterad öl med traditionell smak. Denna typ av fermentationstank används huvudsakligen i tjeckiska hantverksbryggerier.

Öppen teknik är inte lämplig för framställning av övre lager fermenterad öl, eftersom luft som kommer in i den aktiva jästen på ytan av den fermenterade Wort, orsakar ofta skadliga organismer att förorenas. Denna typ av öljäsningstank rekommenderas för produktion av tjeckiska öl pilsner och andra typer av öl, som Dortmunder, Beck och Marzen.

147


FUIC COMPACT Öl Fermentation Device

Den tryckcylindriska koniska tanken för den sekundära fermenteringen av öl / cider är inbyggd i den kompakta modulen:

Kompakt jäsningsenhet-kompakt oberoende mobilutrustning med upp till 4 cylindriska tankar, inklusive all utrustning som behövs för öl eller cider primär jäsning, tryckmognad och karboneringsprocess, fyllning av kolsyrade drycker i kegs eller flaska.

Den kompakta jäsningsenheten består av följande huvudkomponenter:

 • 1 till 4 stycken CCT / CCF-fermentationstank-rostfritt stålbehållare med purisoleringsmaterial, kylt med vatten eller polypropylenglykollösning

 • 1-4 kompakta vattenkylanordningar

 • Element för mätning och kontroll av temperatur och cirkulerande kylvätska genom tankens kylmantel

 • Anslutningselement mellan kylare och fermentationstank

 • Vanlig rostfritt stålram, justerbara ben, valfria hjul att flytta

148

CCT / CCF cylindrisk konisk jäsningstank

Tryckcylindrisk konisk tank för den sekundära jäsningen av öl / cider:

Tekniken för öljäsning i en sluten konisk fermentor är ett inslag i moderna ölproduktionsmetoder.

Det är speciellt säkert att producera toppfermenterad öl, men det kan också användas för att producera all bottenfermenterad öl baserat på jäst.

Fördelen med dessa fermentationstankar är att båda stadierna av öljäsning kan utföras i samma tank. Fermentering och mognad av öl i CCT-fermentoren under tryck ökar inte bara fermentationsprocessen, men tillåter också hanteringen av hela maskinjäsning och mognadsprocessen utan att behöva pumpa öl mellan två behållare. Jämfört med den öppna fermentationstanken är den enda nackdelen att skummet med dödjäst inte kan samlas efter den initiala jäsningen.

Vi tillverkar cylindriska koniska fermentationstankar utan isoleringsskikt eller polyuretanisoleringsskikt, utrustat med två eller flera kylzoner, kylda med vatten eller polypropylenglykol. De kan endast användas för huvudjäsning eller för huvudjäsning och efterföljande mognad av öl i samma tank.

CCT-jäsningstankutrustning kan definieras av kunden, eller du kan köpa tankar med våra standard rekommenderade tillbehör.

149

Mbt cylindrisk jäsningstank

Det finns fyra varianter av trycktankar för den sekundära jäsningen av öl / cider:

Mbtvi-mogna tank vertikal, isolerad, flytande-kyld

MBTVN-vertikal mogen tank, icke-isolerad, luftkyld

Mbthi-horisontell, isolerad, flytande kyld härdningstank

MBTHN-horisontell härdningstank, icke-isolerad, luftkyld

Den primära öljäsningsprocessen följer den sekundära processen där ölmognar i en mognadstank (även kallad en lagertank). I detta produktionssteg matar ölen och är full av koldioxid, som bildas av den återstående jästaktiviteten. På detta sätt får öl sin sista smak. Vi producerar fyra typer av härdning av tankar isolerade, flytande kylda eller icke isolerade, luftkyld. Vi tillhandahåller ett tryckölationskärl med en fermentationsanordning, som kan justera trycket i tanken till 3,0 bar.

150

CCTM modulär cylindrisk konisk jäsningstank

Modulära cylindriska koniska fermentationstankar-CCTM är en mångsidig produkt i vår egen produktionsportfölj, så att du kan montera fermentationstankarna i vilken konfiguration som helst som krävs för att producera öl / cider / vin.

Konfigurationen av fermentationstanken kan ändras när som helst, även när tanken är trycksatt och bara fylld med dryck under fermentationsprocessen, kan den användas helt. Det är omöjligt att uppnå detta med andra typer av fermentationstankar. Denna möjlighet kan spara kostnader eftersom du bara behöver några allmänna burkar för mer etapper av dryckesproduktionsprocessen.

151


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867