Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 1000L Red Copper Craft Brewery Micro Hotel/ Bar/ Pub Utrustning till salu

loading

Dela till:

1000L Red Copper Craft Brewery Micro Hotel/ Bar/ Pub Utrustning till salu

1000L koppar öl bryggningsutrustning är det bästsäljande systemet, lämpligt för familjer, hotell, grillar, restauranger, barer, bryggerier och annan matsal och underhållning. Det nyckelfärdiga systemet innefattar krossningssystem, mash-system, fermentationssystem, rengöringssystem, kylsystem och styrsystem, etc. Vi kan också ge dig filtersystem och flaska / fatfyllningslinje enligt dina krav.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

1000L Red Copper Craft Brewery


Fermentation Tank underhållsstrategi

Fermentation tank är en slags bryggeriutrustning som används i hela utvecklingsprocessen och kan producera mikrobiella metaboliter i stor skala. Detta är en steriliserad lufttät behållare som kan lösa det perfekta problemet med den hållbara utvecklingen av jästsocial oxidation.

Från den enklaste utvecklingskonfigurationen i hemmet stil till det största kommersiella bryggeriet är jäsningstanken (ibland ledande till fermentationstanken), även känd som FV, en av de viktigaste delarna av bryggeriet. Vissa människor kan säga att det är där all den magiska händer. Detta beror på att Wort-blandningen hålls i fermentationskärlet när det fermenteras i öl.

Vänligen tillåt oss att presentera dig för korrekt hantering och underhåll som krävs för alla typer av fermentationskärl. Om du följer våra enkla implementeringsriktlinjer, kommer ditt FV säkert inte bara länge länge, men kommer också att skapa extraordinär öltid och tid igen.

231

1000L Red Copper Craft Brewery

Vad är det bästa sättet att organisera fermentationsbehållaren manuellt?

Vid rengöring av fermentationsbehållaren, använd en mjuk borste för att skrubba ytan. Du får aldrig använda en styv borste för att skrapa utsidan och insidan av fermentationsbehållaren. Det är mycket viktigt att inte skada behållarkomponenterna i kontakt med Wort.

Hur ofta ska jag kontrollera fermentationsbehållarens verktyg?

År åtminstone varje år måste alla instrument som stöder FV inspekteras och justeras.

Hur kan jag effektivt rengöra fermentorns elektriska brännare?

All elektrisk utrustning, verktyg och avkänningsenheter ska rengöras och utsättas för ytterligare bearbetning. Om de fasta ämnena som klibbar till hushållens elektriska värmekomponenter inte är helt rengjorda, kan de brinna under hela den efterföljande utvecklingsprocessen. Detta kan ge en oönskad bränd lukt, som kan visas i ditt ölområde.

3

Anpassad koppar eller rostfritt stål jäsningstank


En aspekt av FV kan snabbt bli av med, och då kan den rengöras utan att skada resten av den elektroniska utrustningen. Genom att använda en kopparskrubbborste kommer det starkare rostfritt stålet inte att skadas.

Låt aldrig vatten eller ånga direkt ange de direkta samtalen av digitala verktyg och avkänningsanordningar, eftersom det kommer att orsaka kondens i det elektriska utrymmet.


Hur rengör jag fermentorn efter att ha använt fermentorn för att göra öluppsättningen?

 • En av de mest användbara funktionerna i FV är den kokande temperaturnivån som planden når i behållaren, som hjälper till i sanitära förfaranden. Värmen hos den kokta veckan kan verkligen sterilisera fermentorn, så det är inte nödvändigt att rengöra det med kemikalier.

 • Efter att du har använt FV behöver du bara städa upp öl effektivt med vatten efter det att det hällts och använd sedan ett mjukt tyg för att rengöra det. Behöver ta bort och rengöra stängningsanordningen, måste torka alla aspekter, och då är ditt FV redo att välja din efterföljande öluppsättning.

 • Kom alltid ihåg att rengöra den nya fermentationstanken

 • Noggrant rengöring av behållaren innefattar att avlägsna det yttre skiktet. När du väl rengjorts kan du också använda behållaren för att leverera sprayvatten under mashing.

 • Vid rengöring av fermentationstanken, använd en mjuk borste för att skrubba ytan. Det är oerhört viktigt att inte skada behållarkomponenterna direkt relaterade till worten.

27

Koppardestillationsutrustning


Om du verkligen köpte Degong-serien FV måste du göra en djup sortering innan du kan använda den. Rengör behållaren noggrant inklusive att ta bort beläggningen. När den djupa efterbehandlingen är full kan du också använda behållaren för att ge vattenspray under hela mashingprocessen.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867