Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 1000L Copper Still/Gin Vodka Rum Whisky Koppardestilleringsutrustning

loading

Dela till:

1000L Copper Still/Gin Vodka Rum Whisky Koppardestilleringsutrustning

En kolonn destillatören är i grunden en lång kolonn med skiljeväggar eller plattor, som bildar en hålighet i destillatören. När destillatören upphettas från botten, kommer in i fermenterade mäsken från toppen av destillatören, vilket gör toppen av kolonnen den kallaste delen.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Gin Gin Rom Whiskey Koppar Fortfarande


Vad som finns i whisky?

Whisky är en destillerad alkoholhaltig dryck gjord av jästa korn. Olika kärnor används, inklusive korn, majs, råg och vete, som alla ger olika smaker eller typer av whisky. Whisky är också lagras i trätunnor, som ibland nya och ibland i andra fat.

Historien om whisky spänner alla delar av världen, och varje land har sin egen ikoniska säd och sitt eget hantverk. De flesta whisky följer en liknande process.

 • malt tillverkning

 • försockring

 • Jäsa

 • Destillering

 • Mognad

 • tappning


150


malt tillverkning

Whisky börjar med rå korn eller en kombination av rå korn. Maltwhisky kräver behandling av korn (vanligen korn) för erhållande socker. Mältning innefattar fukta säden att gro, därefter uppvärmning av spannmål för att stoppa groningsprocessen och torkning av spannmål.

Många olika whisky använder malt tillverkningsprocessen, i synnerhet de som gjorts i Irland och Skottland. Amerikansk whisky använder oftast mer råg och majs, men malt är fortfarande en vanlig ingrediens i amerikansk whiskyproduktion.


försockring

Oavsett vilken typ av spannmål eller malt användes i whisky, att sockret i korn behov extraheras. Detta sker genom en process som kallas mäskning, i vilken kornen mals och blandas med varmt vatten. Detta ger en grötliknande substans som kallas mäsk. När allt socker har utvunnits, kan mäsken fortsätta att jäsa.


Vad är fermentering?

Jäsning är där alkoholen börjar. Mäsken blandas med jäst och jästen äter allt socker i mäsk och omvandla socker till alkohol. Denna process tar vanligtvis flera dagar, beroende på jäststammen. Jäsningsprocessen introducerar även olika smaker i mäsken, som bildar en öl-liknande vätska med en halt av ca 10% alkohol.

135


Vad är destillation?

Destillation ger mer alkohol till fermentationsvätskan genom uppvärmning av vätskan till ånga och sedan kondensering av den till flytande. Destillation sker i stilla. Det finns två huvudtyper av destillatören: tank Distiller och kolumnDistIller. Kolonnbrännare används ofta för bourbon, råg och andra amerikanska whisky.


En kolonn destillatören är i grunden en lång kolonn med skiljeväggar eller plattor, som bildar en hålighet i destillatören. När destillatören upphettas från botten, kommer in i fermenterade mäsken från toppen av destillatören, vilket gör toppen av kolonnen den kallaste delen. När den jästa mäsken inträder, sjunker den till botten och samverkar med den heta ångan för att förånga mäsk och tvinga alkoholen för att återgå till destillatören, medan de fasta ämnena vatten och korn falla tillbaka till botten av destillatören.


Varje gång ångan träffar plattan i destillatorn, kommer de att kondensera igen, och som de kondenserar och lämnar bakom tunga föremål (inte alkohol) och behåller mer alkohol. Detta resulterade i en högre certifieringsprodukt. Kolumndistiller kan destillera upp till 190-talets alkoholnivå, eller 95% alkohol, men bourbon och andra whisky är vanligtvis inte destillerade till en sådan hög nivå.


Aged whisky

Nästan alla whisky är åldrade i ekfat - vanligtvis ekfat. Bourbon, Rye och några andra amerikanska whisky måste åldras i nybyggda ekfat, men andra typer av whisky kan åldras i olika typer av ekfat. För att markeras som ren whisky måste den åldras i fat i minst två år.


Amerikanska whisky och bourbon har ytterligare åldrande krav, inklusive specifika alkoholnivåer i volym.


Tappning

När det är klart, flaskas whisky med ett alkoholinnehåll på minst 40%. Whisky kan också filtreras på något sätt för att förhindra att det blir grumligt när vatten eller is läggs till.

53


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867