Material: | |
---|---|
Värmekälla: | |
Storlek: | |
Elelement: | |
Kontrollpanel: | |
Tillgänglighetsstatus: | |
Kvantitet: | |
Fler och fler restauranger börjar sina egna bryggor för att fånga uppmärksamheten hos hantverksentusiaster. Du kanske frågar dig själv, hur startar jag en bryggpub i min restaurang? Och vilken typ av bryggningsutrustning ska jag ha?
1.beer Brewhouse
En mash / lauter tun
I det mash din malt och extrahera ditt socker från det råa kornet.
Det kommer också att fungera som lauter (Lauter är att tvätta).
Efter mosen, kör en viss mängd vatten genom mosen för att få volymen av wort upp till kapacitet.
En kettle-whirlpool tank
Efter filtret kommer en Wort-pump att överföra Wort i vattenkokaren / bubbelpoolen. Vattenkokaren / bubbelpoolen med en ångjacka av ett elvärmesrör för att värma. Steam är effektivare. Vattenkokaren har också funktionen av bubbelpool. Den termiska koagulumet kommer att koncentreras på tanken av tanken av bubbelpool och urladdad genom avloppsvatten utlopp.
En varmvätska tankär för bulk varmvattenuppvärmning. Dess främsta roll är att värma vatten för mashing.
En kalllutbehållareär användbar och en lyx. Det används för den första etappskylningen av plattvärmeväxlare (plattbyte för tvåstegs kylning).
Din Brewhouse Pump kommer att överföra din råa Wort via en värmeväxlare. Värmeväxlaren är en lång blockformad anordning gjord av skiktplattor. Den första värmeväxlingen mellan Hot Wort och City Water får 50-60 gradersört, och sedan får den andra värmeväxlingen mellan Wort och glykolvatten den temperatur som behövs för jäsning.
Brewhouse detaljer
Plattvärmeväxlare
2.FeriMenteringssystem
Jäsningstankär de kärl där Raw Wort omvandlar till öl.
Som ses på bilden är de cylindrokoniska. De har en 60 ° kone som underlättar droppen ur fasta ämnen när jäsning är komplett: dödjäst, proteiner, humle och den friska jästen. Det här är att effektivt klargöra öl.
Detta är en av de tidskrävande aspekterna av bryggning.
Fermentation kommer att vara 7-14 dagar för Ales och 21-35 dagar för lagers.
Du måste ha gott om fermentationsutrustning som är inställd och redo att lagra och övervaka utvecklingen av din öl.
Brite-tankar:Brite tankar är öltankar som används för lagring, konditionering, karbonering och förpackning. De kommer att ha skålen och siktglasögon (ett tunt glasrör som kör tankens vertikala höjd). De kommer också att ha portar för en karboneringsstens och provkukar (små spigots) för mätning av CO2-volymer.
Fermentation tank (vänster) och ljus öltank (höger)
3.Koolsystem
Glykolvattentankhar kyljackor. De är dubbelväggiga rostfritt stål, isolerade och har stora sektioner för cirkulation av kylmedel-propylenglykol.
Glykolkylarehar en stor reservoar såväl som en kylkompressor. Det håller glykolen vid -2 till -3 ℃.
4.Filtrationssystem
Det finns tre typer av filter för att klargöra din öl: tallrik och ramfilter, diatomatfilter och centrifuger.
Kommersiella bryggerier har inte ofta lyx av tid att göra den perfekta öl.
Förtydligande kommer att göra det stabilt för transport.
5.Kontrollsystem
En centraliserad kontrollpanel för ditt brygghus. Brewhouse (produktionsområde) växlar kan alla kastas manuellt. Det beror på din budget och prioriteringar för ditt bryggeri som bestämmer vilken typ av bytesystem du har.
En PLC-kontrollpanel för jäsning och mognad och kylning.
6.CLP-system
Du behöver en bärbar CIP (Clean-in-Pace) -tank som du kan använda för att hålla din sanitetslösning, kaustik (alkalisk renare för organiska) tvätt och syra tvättar (i stor utsträckning för mineraluppbyggnad). Det kan ha en inbyggd cirkulationspump eller kan kopplas ihop med en bärbar pump.
Väder du vill brygga hantverk öl eller brygga kommersiell öl, väder du vill starta en nyÖl Brewery ProjectEller expandera din bryggningsskala. Njut av vad du vill brygga lager eller öl, stout öl eller ljus öl, korn öl eller vete öl, frukt öl eller majs öl, låg koncentration öl eller hög koncentration öl ....... Degong Brewing utrustning kan alltid uppfylla ditt krav.
Om du har intresse, välkommen att kontakta mig fritt
0 Kommentar