Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 1000L 264Gallon Koppar Gin Vodka Alkoholdestillationsutrustning till salu - DEGONG
Dela till:

1000L 264Gallon Koppar Gin Vodka Alkoholdestillationsutrustning till salu - DEGONG

Destillationsutrustningen är multifunktionell och kan användas för att destillera vodka, brandy, whisky, rom och andra destillerade sprit. Processen är att brygga urörten först och sedan destillera den i en statisk kruka med en överföringspump och kyla sedan den för att få en högalkohollösning.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
  • DEGONG-1000L
  • DEGONG
Produktbeskrivning

1000L 264Gallon koppar destilleri


Hur andar destilleras

Två grundläggande typer av destillerare:

  • Kolumndistillare

Kolumndistillaren är mer industriell i naturen och används för storskalig produktion av alkohol. De sägs ge renare, lättare andar.

  • Pottdistillare

Potdestillaren är mer traditionell och är känd för att producera sprit med starkare kropp och smak.


Följande är hur man destillerar andar i en destillationstank.

  • Vid denna tidpunkt överförs det fermenterade vinet som kallas \"lotion \" eller \"mash \" till potten.

  • Det kommer att värmas till en låg temperatur, eventuellt mellan 175 grader Fahrenheit och 212 grader Fahrenheit.

  • Syftet med uppvärmning är att förånga endast alkohol. När kondensationen uppstår stiger den alkoholrika ångan ovanför vätskans yta och sugs in i ett rör som kallas en \"lane arm \" eller \"svanhals \", som är ansluten till kondensorn och nedsänkt i vatten för att hålla det är lugnt.

  • Processen kondenserade ångan i en vätska, och alkoholkoncentrationen är nu signifikant högre.

  • Det destillerade vinet kommer att flöda ur destillatorn och samlas in.

140


Kopparens roll

Potten är fortfarande gjord av koppar. Kolumn stillbilder är ibland gjorda av koppar, ibland rostfritt stål och ibland blandningar. Du kan hitta ett allt rostfritt stål fortfarande med koppar i det. Koppar tar bort det mesta av svavel från destillatet. Svavel produceras naturligt under fermentationsprocessen. Det ger en sur smak för andar, så det är bäst att ta bort det.

Svavel reagerar med koppar för att bilda kopparsulfat, som är separerat från destillatet för att avlägsna svavel lukt från slutprodukten.

141


Vår fördel
  • Professionell tillverkningsfabrik

  • Bra kvalitet och servicekontrollsystem, producerat av skickliga arbetstagare

  • Design enligt kundens krav

  • Tidig och effektiv leverans

  • Flexibla betalningsmetoder.

Vårt företag insisterar alltid på:

Integritetshantering, kvalitet först, rimligt pris och serviceorienterade är hörnstenarna.

64


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

 0 / 5

 0  

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867