Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 1000L 264Gallon Gin Whiskybryggningsutrustning Koppardestillatör Spritutrustning Tillverkare
Dela till:

1000L 264Gallon Gin Whiskybryggningsutrustning Koppardestillatör Spritutrustning Tillverkare

Vinodlingen har några arkitektoniska krav som är lätta att förbise och kan vara värdig noggrann inspektion. Det tar en miljon rätt saker att lyckas, men vanligtvis kan en liten felberäkning betyda att komma igång eller möta fler förseningar (och fler kostnader) än vad du förväntade dig.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Koppar-spritdestiller


Du har slutfört din affärsplan, vald din byggnad och är redo att köpa utrustning för ditt nya bryggeri eller expansionsprojekt. Men innan du undertecknar ett leasingavtal eller köper glänsande ny utrustning, har vingården lite lätt förbundna arkitektoniska krav som kan vara värda att kontrollera noggrant. Det tar en miljon rätt saker att lyckas, men vanligtvis kan en liten felberäkning betyda att komma igång eller möta fler förseningar (och fler kostnader) än vad du förväntade dig.


Vad behöver du från att bygga sig för att öppna en vingård?

Tänk på höjdrestriktionerna i den befintliga strukturen. Vad sägs om strömförsörjningen-vad har du tillgång till? Hur kan du enkelt ändra något i utrymmet utan att drabbas av ytterligare kostnader som påverkar din bottenlinje? Det är viktigt att veta vad du måste använda i ditt utrymme så att du kan fatta ett välgrundat beslut om placeringen och konfigurationen av din bryggeriutrustning för att undvika att behöva betala för att ändra byggnaden för att tillgodose vad du kan ha beställt anpassad utrustning.

213


3 arkitektoniska krav för att öppna en vingård

 • När du väljer en anläggning är tillräcklig takhöjd en lätt förbisedd faktor, men det kan vara det svåraste att lösa. Det här låter uppenbart, men många hyresvärdar gillar inte att deras hyresgäster gör hål i taken i sina byggnader. Vanligtvis är det inte ett problem, men vad händer när du bestämmer dig för att lägga till en vodka-bar till systemet? Eller värre, vad händer när inspektören bestämmer att allting behöver vara 18 tum från marken för att minimera risken för explosion? Dessa scenarier kan eller kanske inte tillämpas direkt på dig, men de är värda att överväga innan du befinner dig inför några svåra beslut.

 • Tillgänglig kraft är en annan potentiell flaskhals, som är lätt att glömma innan det blir ett problem. Har byggnaden tillräckligt med el för att köra all utrustning du planerar att använda? När efterfrågan överstiger dina förväntningar, har det utrymme för tillväxt? En enfas 120V strömkälla kan vara tillräckligt för att komma igång, men det är klokt att ge dig lite utrymme så att du kan lägga till kylare, uppgraderingskedjor eller någon annan utrustning som hjälper dig att springa mer effektivt i framtiden.

 • Vattentillgänglighet och kvalitet har alltid varit överväganden för vinmakare, och det finns skäl till varför några av världens berömda andar kommer från var de produceras. Numera kan du få rent vatten genom att helt enkelt ansluta RO-systemet till ditt vattenrör, men mer vatten används för att producera högkvalitativa andar än den går in i din vattenkokare och mashhink. Din värmeväxlare kan kräva vatten, inklusive ånga och kylvätska. Om du inte är försiktig kan gallon öka snabbt, och reglerna för hur man hanterar det efter att ha passerat genom ditt system kan variera från kommun till kommun. Hantering eller hantering av dessa strömmar är vanligtvis inte en stor sak eller krångel, men du måste tänka på det för att se till att du överensstämmer med lokala föreskrifter.

210

600L Whisky Gin Copper Distiller


Därför är din byggnad så klar som möjligt, du har löst kraft- och vattenproblemen, och du är redo att börja från anläggningsperspektivet. Du är nu hemma, men det finns några saker som behöver kontrolleras noggrant innan du är redo. Det är viktigt att se till att området är rent och redo att placera utrustningen, och du kan enkelt få de verktyg som behövs för att installera destillationsutrustningen så effektivt och enkelt som möjligt. Ett stort jobb som detta har många nyanser och kan inte förklara varje oväntad situation som kan uppstå. Om du har läst så mycket, hoppas du att du frågar dig själv vad du behöver tänka på och vad som kan gå fel. Att bara vara i denna mentalitet hjälper dig att justera din riktning när oväntade situationer uppstår och gör uppgiften så lätt som möjligt.

64


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867