Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 1000L 1500L Kopparalkoholdestillatör Whisky Gin Rom Column Distiller DEGONG

loading

Dela till:

1000L 1500L Kopparalkoholdestillatör Whisky Gin Rom Column Distiller DEGONG

Genom kolonndestillation går mashen nära toppen av destillatorn och börjar flöda nedåt. Detta ger det närmare värmekällan, och när den är uppvärmd tillräckligt för att avdunsta, stiger ångan genom en serie bafflar som kallas plattor eller strippplattor.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Kopparkolonndestiller


Pot stills och pelare stillbilder

Den uppenbara utgångspunkten för eventuell diskussion av whisky destillation är tankdistillaren och kolonndistillaren. Den enklaste potten består av en stor vattenkokare eller kruka, som värms upp från botten för att koka alkoholen, och sedan sänds ångan till kondensorn och separeras.


Genom torndestillation går mashen nära toppen av still och börjar flöda nedåt. Detta ger det närmare värmekällan, och när den är uppvärmd tillräckligt för att avdunsta, stiger ångan genom en serie bafflar som kallas plattor eller strippplattor. På varje plattform längs vägen kommer ångan så småningom att lämna några tyngre föreningar och kraftvärme.

165

5000L Copper Pot Distiller


Den viktigaste skillnaden mellan en tankdestillerare och en kolonndistiller är att tankdistillaren driver sats med sats, medan kolonndistillaren kan fungera kontinuerligt. Därför kallas de ibland kontinuerliga stillbilder. Dessutom kan den sammansatta kolonndestilleraren producera andar av mer än 95% ABV, nästan ren etanol, medan tankdistillorn inte kan uppnå en sådan avkastning.


Det bör också noteras att även om de flesta tankdestillatorer är helt av koppar, i vissa fall kommer kolonndestillern delvis att tillverkas av rostfritt stål. Här är bara den övre delen av destillatorn som faktiskt är i kontakt med alkoholånga koppar, vilket är viktigt eftersom koppar används för att hjälpa till att ta bort svavel.

232

Kopparkolonndestiller


Distillerspecifikationer och skillnader

Även samma typ av destillering är väldigt annorlunda. Destilleringens övergripande storlek och kapacitet; vattenkokarens form; längden, formen och vinkeln på delar som nacke och trådarmen; Oavsett om det finns en återflödeskål eller luftbubblor ovanför huvudkokaren; värmekällan; För kolumnen, hur många plattor det har, och dessa om brädet har en blister.

De exakta specifikationerna för företagets destillator och den exakta nya produktionsanda som den producerar är nyckeln till alla varumärkes smakprofil. Det är därför som när många etablerade vingårdar expanderar produktion, investerar de inte i nya, större stillbilder; De investerar i replikor av nuvarande stillbilder. Detta ökar utmatningen, men ändrar aldrig den resulterande andens specifika kvalitet.

87

50L Moonshine Distiller


Kondensor

Ångan lämnar destillatorn genom lynearmen. De flesta av Lyne Arms-lutningen nere, vissa är uppvuxna, och vissa är väldigt konstiga former, beroende på riktningen Destillatorn vill ha någon kondenserad vätska till flöde: tillbaka i potten eller framåt till kondensorn. Kondensorn är en kopparstruktur i vilken den alkoholrika ångan lämnar lynearmen återgår till flytande form genom kontakt med den vattenkylda ytan. Det finns två typer av kondensatorer: maskhjulskondensatorer och skal-och-rörkondensatorer. Ormbadkar kan sägas vara mer traditionella, men skal- och rörkondensatorer är den vanligaste formen.

64


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.


Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867