Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 1000L 1500L 2000L Sprit koppardestillationsutrustning Alkoholdestilleri till salu

loading

Dela till:

1000L 1500L 2000L Sprit koppardestillationsutrustning Alkoholdestilleri till salu

Produktionen av destillerade sprit är baserad på den naturliga processen för jäsning, som bryter ner organiska material som innehåller kolhydrater. Så länge det finns två viktiga ingredienser, kolhydrater och jäst, kommer det att inträffa i naturen.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Sprit koppar alkohol destilleri


Råmaterial

Varje groddkorn kan användas för att göra malt. I sällsynta fall används Rye Malt för att göra Rye Whisky. Men eftersom maltad korn har den högsta enzymaktiviteten, används korn nästan uteslutande i destillationsindustrin. Barley Malt innehåller tillräckligt med enzymer för att omvandla ca 10 gånger sin vikt i andra omtalade korn. Förutom att omvandla stärkelse från andra kolhydrater till sockerarter innehåller kornmalt också lösliga proteiner (aminosyror) som ger smak till destillatet erhållet från jäsning och destillation av kornmaltblandningen.

113


Fermentationsmetod

Under fermentationsprocessen omvandlas monosackarider, inklusive glukos och maltos, till etanol med jäst-enzymer. Innan den slutliga etanolen erhålles bildas flera mellanliggande föreningar i denna komplexa kemiska process.

Jäst fungerar bäst i ett svagt surt medium, och de beredda granulerna, juice, melasserna eller andra blandningar måste kontrolleras för tillräcklig surhet (pH). Om surheten är otillräcklig, tillsätt syra eller syrainnehållande material för att uppnå de nödvändiga justeringarna. Lägg sedan till den tidigare beredda jästen och gör den slutliga utspädningen av blandningen. Justera den slutliga sockerkoncentrationen så att jästjäsning kommer att producera en slutlig fermentationsblandning innehållande 7% till 9% alkohol.

Kommersiell jäsning sker i kärl. Tidigare var dessa öppna och gjorda av trä, vanligtvis cypress. Nu använder de flesta fabriker omslutna rostfria kärl för enklare rengöring, och många kärl är utrustade med jackor eller kylspolar för bättre temperaturkontroll. Den tid som krävs för att slutföra jäsningen beror huvudsakligen på temperaturen hos jäsningsmashen. Vanlig jäst sönderdelas alla fermenterbara sockerarter mest effektivt i temperaturområdet 24 till 29 ° C (75 till 85 ° F). Inom detta område tar det 48 till 96 timmar att slutföra jäsningen. Fermentering vid lägre temperatur tar längre tid. Efter att fermenteringen är klar kan mosen destilleras. Om fermenteringen får fortsätta utöver den här tiden, kommer det att påverkas negativt av bakteriens verkan. Etanolhalten kommer att reduceras, och smaken och aromen hos den färdiga produkten kommer också att vara förorenade.

114

Träfat för jäsning av wort


Destillering

Skillnaden i kokpunkten för alkohol och vatten används i destillation för att separera dessa vätskor från varandra. Den grundläggande destillationsapparaten består av tre delar: statisk eller kokning, som används för att värma vätskan; kondensor, som används för att kyla ångan; och mottagare, som används för att samla destillatet.

115

Vackert formad pott fortfarande


Mogna

Ett sätt att klassificera destillerade sprit är åldras eller unaged. Vodka, neutrala andar som används i olika produkter, mest gin, och några rum och brandy är inte åldrade. Åldrade produkter är huvudsakligen whisky och mest rom och brandy.

Mognadsprocessen för brandy liknar vissa whisky, men Brandy är vanligtvis mognad i ganska stora träfat eller ekbehållare. De flesta brandies har en åldrande tid på tre till fem år, men vissa brandies har en åldrande tid på 20 till 40 år eller ännu längre.

Rum är vanligtvis åldrat i återanvändbara ekbehållare; Höga koncentrationer av ekextrakt anses vara oönskade. Den normala löptiden är två till tre år, men rom, vanligtvis en blandad produkt, kan innehålla en viss procentandel av det gamla romet.

De flesta regeringar reglerar lagringstiden för olika produkter. Förenta staterna kräver lagringsperioden för de flesta whiskyerna att vara två år, men kräver ingen ren alkohol eller neutrala andar (nära 100% alkohol) som ska läggas till denna typ av whisky när man producerar blandade whisky. Kanada kräver att alla destillerade andar lagras i två år. Skottland och England kräver att alla produkter klassificeras som whisky som ska lagras i tre år, och Irland kräver fem år; Det finns inga krav på vodka och gin.


Blanda

Blandning är ett annat sätt att få en balanserad produkt med exakt smakprofil. Den blandade produkten består av en eller flera starka ingredienser, en höghållfast ingrediens med lågt kongenerinnehåll, en färgjusterande ingrediens, och eventuellt ett ytterligare smakämne. Ett exempel är en blandad whisky, som kan innehålla flera whisky, en kristallkornsanda med 90-95% alkohol, karamellfärgdestillation, och kanske en liten mängd smaksatt mixer (varav vissa kan vara sherry eller portvin). Blandad Scotch Whisky består av flera flavorful malt-whisky som produceras i en tankdistillare och en basisk whisky gjord av korn i ett kontinuerligt destillationssystem.


Paket

Destillerat vin reagerar när det kommer i kontakt med en mängd olika ämnen, och ämnen som kan förstöra aromen och smaken av vinet extraheras från behållaren. Av detta skäl har det alltid varit en universell behållare för förpackningsalkohol. (Vissa produkter är nu förpackade i plastflaskor, men det är främst 50 ml miniatyrprodukter, som är lätta i vikt och speciellt lämpade för flygbolag.) Förpackningsekonomi kräver att behållare standardiseras i storlek och form och lämpliga för automatiserade processer.

53


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867