Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 1000L / 10HL Vodka Whisky Sprit Alkohol Koppardestillationsutrustning Tillverkare

loading

Dela till:

1000L / 10HL Vodka Whisky Sprit Alkohol Koppardestillationsutrustning Tillverkare

Distillers, kolumner och kondensatorer kan vara det visuella centrumet på din vingård. Utrustning design, tillverkningskvalitet och någon konstnärlig dekoration som läggs till utrustningen är avgörande för att skapa utseendet och känna att du vill att dina kunder ska känna sig av din verksamhet.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
  • DEGONG-1000L

  • DEGONG

Produktbeskrivning

1000L / 10HL koppar destillationsenhet


Köp destillationsutrustning

Designad för arbete:Designad för att göra \"någonting \" kan fortfarande vara okej i \"allt \", men fungerar bra i \"gör ingenting \". Högkvalitativ vingårdsutrustning är utformad för specifika sprit (dvs vodka och whisky) och specifika resultat (dvs volymen, smaken och renheten hos andarna etc.).

Visuella intryck:Distiller, kolumn och kondensor kan vara det visuella centrumet på din vingård. Utrustning design, tillverkningskvalitet och någon konstnärlig dekoration som läggs till utrustningen är avgörande för att skapa utseendet och känna att du vill att dina kunder ska känna sig av din verksamhet.

Operativ säkerhet:Vid användning av dålig kvalitet, felaktigt inspekterad eller felaktig manövrerad utrustning, är aktiviteten av destillationsalkohol i sig farlig. Det finns inga genvägar i byggandet av högkvalitativ bryggningsutrustning. Den utrustning du väljer för vingården bör tillverkas i enlighet med standarder som överstiger branschormer och bör innehålla alla lämpliga säkerhetsmekanismer för att varna dig när potentiella problem uppstår.

230


Funktioner

Varje DEGONG DISTILLER är utformad med en standardfläns mellan destillatorn och destillationshuvudet. Detta gör att du kan byta huvuden mellan satser för att destillera olika andar. Välj från vår lista över standard stillbilder. Eller vi anpassar huvudet för att möta dina specifika behov. Om det är tillämpligt är varje destillationshuvud utformat med följande funktioner:

  • Den perforerade plattan (i motsats till bubbellocket) förhindrar att vätska kvarstår på plattan när destillatorn är stängd, vilket också underlättar rengöring.

  • Fraktionsmaskinen kan mer noggrant styra återflödet av injektionen av enkelpassningen.

  • Den kokande bollen tillåter återflöde att rengöra alkohol innan du går in i plattan, vilket ökar beviset på alkohol och förhindrar att plattan flyger.

  • Du kan installera flera kolumner sida vid sida för vodka eller för att destillera dina egna neutrala spannor. Denna design möjliggör en rymdbesparande lösning och enkel operation (speciellt där kolumnens vertikala höjd måste övervägas).

208

1000L koppardestillationsutrustning


Valfri typ
  • Whisky / Whisky - Vi tillhandahåller vanliga whiskyhuvud och 4-platta whisky kolumner. Eller välj från antalet anpassade plattor i kolumnen.

  • Gin-våra ginhuvud är utformade för att ge jämn ångfördelning i örtmedicinskt korg (dvs. kräver mindre rengöring). Gin kan fångas under destillation och / eller returneras till still. Flera plattor används för att öka beviset på ande och förbättra växtutvinningen.

  • Vodka-vår rymdbesparande design för vodka hjälper hantverksdestillatörer att producera rengöringsmedel och högre alkohol-sprit än vanliga hantverksdestillerade sprit.

  • Andra huvuden - vi tillhandahåller också destillerade huvuden för rum, brandy och dessertviner. Låt oss hjälpa dig att bestämma rätt tips för din vingård.

193

3000L koppar destillationsutrustning


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867