Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 1000L 10HL Röd Koppar Nyckelfärdigt Micro Beer Brewing System i Tyskland

loading

Dela till:

1000L 10HL Röd Koppar Nyckelfärdigt Micro Beer Brewing System i Tyskland

Öl är en alkoholhaltig dryck gjord av vete groddar och kornspiror som de viktigaste råvarorna, tillsats av humle, flytande gelatinisering och sackarifiering och därefter flytande fermentering. Öl har ett lågt alkoholhalt och innehåller koldioxid, en mängd olika aminosyror, vitaminer, lågmolekylära sockerarter, oorganiska salter och olika enzymer.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

1000L nyckelfärdigt ölbryggsystem


5 faktorer att tänka på innan du börjar ett mikrobryggeri

Att starta ett litet bryggeri kan verka grundläggande. Köp lite små bryggeriutrustning, gör lite bra öl och säljer den till dryckesleverantörer och grannskapsutrustning med en hälsosam och balanserad inkomst.

Sanningen om att driva ett hantverksbryggeri har faktiskt visat att situationen är annorlunda för hundratals hantverksbehållare som faktiskt har gått in i marknaden under det senaste decenniet. Mellan 2007 och 2012 ökade processutvecklingen av tillverkningsindustrin, och senast 2018 verkar det också vara beläget som en trevägs. För hantverkstillverkare är möjligheten till framgång mycket hög, men enligt någons uppskattning är det inte lätt att öppna ett bryggeri.

Här är några ekonomiska faktorer som måste beaktas från hela bryggerisoperatörens process.

208

1500L koppar bryggeri


1. Utrustning Priser för små bryggerier

Enligt Leonard Kolada, grundare av Smokehouse Development Co. i Columbus, Ohio, kommer kostnaden för utvecklingsverktyg definitivt att sträcka sig från US $ 100,000 för ett enda fat system till cirka 1 miljon dollar för ett helt nytt 30-fat system. Ett av de största problemen med hantverkstillverkare kontrolleras av Microbrewr-bloggen är att de börjar mycket lite, men snabbt överskrider sina verktyg eller deras fält, så sannolikt är det bästa sättet att förbereda sig för var du vill hamna, inte traditionell.


2. Bygga / bygga priser

Med tanke på storleken och egenskaperna hos bryggeriet i förväg hjälper dig säkert att du noggrant planerar det lämpliga området och strukturkostnaderna. Ett bryggeri kan vara bara ett område där öl är gjord, men om du vill sälja öl lokalt eller äga en bar eller restaurang, kommer det definitivt att ingå i ditt pris.

195

500l koppar bryggeri


3. Licens och träffa federala regeringslagar

Att få ett regeringstillstånd kommer inte att göra dig tillbaka, men staten och gemenskapskostnaderna är olika. Mike King från förändringsutveckling sade i ett möte med Microbrewer: \"Jag hoppas att jag säkert kan förstå den höga licensen, skatteplikten, avgifter, obligationer, försäkringsskydd ... och utveckling och varje liten sak. Det har inget att göra med Utvecklingsorganisation. \"


4. Återinvestera i verksamheten

Dessutom, när din organisation börjar tjäna pengar, måste du definitivt återinvestera en stor mängd intäkter i verksamheten för utveckling och uppgraderingar. Michael Kane of Kane Development of Jacket Coast spenderade mycket pengar på sitt utvecklingsbolag, men befann sig fortfarande förutom att betala arbetskraftskostnader i tid, men fann sig också att investera pengar i större fermentationstankar och 5.000 kvadratmeter tillväxt . \"Du kommer aldrig att slutföra din investering i den här organisationen, \" Han berättade för CNN-kontanter.

1785. Olika andra problem och negativa rutiner

I processutveckling kommer inte varje uppsättning av öl definitivt bättre. Jennifer Royo från No Tag Development Business angivna: \"När du kör ett bryggeri, kommer du definitivt att ständigt chockas.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad

Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867