Tillgänglighetsstatus: | |
---|---|
Kvantitet: | |
Single malt whisky talas ofta om, till exempel, är populära märken nästan borta, så många förklaringar har gjorts på olika ställen idag. \"Malt whisky \" är en whisky som endast fermenteras med Barley Malt, destilleras två till tre gånger i en potte fortfarande och åldras i träfat. Dessutom kallas produkter som endast produceras i ett destilleri (det vill säga inte blandat med flera destillerier) \"single malt whisky \".
Å andra sidan är blandad whisky en blandning av malt whisky och \"spannmål whisky \". Blandad whisky är ofta billigare än enstaka malt whisky, så jag är säker på att den här \"korn whisky \" är \"billiga saker för att hålla priset ner \" och \"lätt smak och personlighet. \" Jag tror att många människor tänker på den.
Men en \"singelkorn whisky \" har nyligen dykt upp. Med andra ord finns det ingen malt i det. Det är en whisky som endast gjort för korn som görs i ett destilleri. Och i vissa avseenden är detta dyrare än blandade whiskyer eller till och med singelmalt whisky.
Ingredienserna skiljer sig från destillatorn, men åldringen är densamma som malt whisky
Korn whisky är en whisky gjord av korn och malt som råmaterial, som grovt fermenteras, destilleras sedan av en \"kontinuerlig fortfarande \" och åldras i träfat. Denna \"spannmål \" kan vara vete, råg, havre eller majs. Korn är bra. Dessutom är \"malt \" inte begränsat till korn malt, och kan vara vete malt. Jag tror att det kan bero på att ingen tillverkare regelbundet publicerar ingredienserna i kornwhisky. Förresten meddelas förhållandet mellan malt till korn av blandad whisky.
Enligt tillverkaren är priset på korn som används som råmaterial för spannmål whisky ungefär en tredjedel av priset på Barley Malt. Du kan spara mycket. Råvarorna är olika, men processen med sackarifiering och jäsning i \"mash \" är densamma som den för malt whisky. Nästa destillationsprocess är annorlunda.
Den \"kontinuerliga destillatorn \" som används för att destillera kornwhisky är en något komplicerad maskin, så det är skrivet som en \"destiller \" istället för en pottdestiller som malt whisky. När det första steget av malt är fullbordat, extraheras alkoholgasen kontinuerligt från malt som passerar genom det fortfarande, istället för att destillera det andra steget och andra steg separat.
När det gör råvin kommer det att vara åldrat. Detta är en viktig process av whisky. Detta är mycket effektivt för spannmål. De använda fat är samma ekfat som maltwhisky. Om det är en blandad whisky märkt med 10 års åldrande måste kornwhisky inuti också åldras i mer än 10 år. Med andra ord kan du spara kostnader vid ingången till råvarorna till destillationen, men kostnaden för åldringsprocessen är densamma som en enda malt. Enkring whisky som uppnår en unik och djup smak genom långvarig åldrande är välutvecklad, så priset kommer att stiga.
Korn whisky är huvudpersonen
Åldrig korn whisky har en jämn konsistens, vilket gör blandad whisky lättare att dricka. Förresten, när du gör blandad whisky, måste du först bestämma vilken korn whisky att använda. Korn whisky är inte den stödjande rollen av malt whisky, men huvudpersonen. Det är den viktigaste delen som bestämmer smaken och smaken av whisky, och den har tillräckligt med potential för godhet.
Nuförtiden verkar det som ett missförstånd att både smak och personlighet är svaga. Med bara några \"vanor \" kan du njuta av varje unik smak. Förutom single malt whisky och blandad malt whisky, kommer jag också att uppmärksamma kornwhisky i framtiden.
Kontakta oss |
Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.
0 Kommentar