Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Brygghus » 1000L ölbryggeriutrustning MBT+LWT+HWT Ånguppvärmning dubbelväggjäsning till salu

loading

Dela till:

1000L ölbryggeriutrustning MBT+LWT+HWT Ånguppvärmning dubbelväggjäsning till salu

Våra arbetare arbetar med dig på allt från att definiera din bästa bryggeri layout, för att designa installationen och anpassa storleken på ditt brygghus och tankar. En av de viktigaste är var och en av Brewhouse är byggt med rostfritt stål 304 och använder ABB-motorer, så de är lika hållbara och hårt arbetande som du kan tänka. Vidare går varje Brewhouse en omfattande kvalitetskontroll inspektion före leverans.
Certifikat:
Material:
Fermentation Tank Manhole:
Elementmärke:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-1000l

 • DGET

 • 8438400000

Produktbeskrivning

1000L Öl Brewery Equipment Översikt

maltfabrik

Two-Roller Malt-kvarn är konstruerad för slipning av malt. Det har en lagringskapacitet på 16 liter, förmågan att justera betten mellan rullarna. Rotering av rullarna som utförs av bälteskapet, drivs av en elektrisk motor.


malt millers

Mash / koka tun

Den är konstruerad för mashing och kokning av wort med humle. Enheten har uppvärmning av ångjacka som täcker den nedre delen av enheten och dess botten. Mash-tun är termiskt isolerad med polyuretanskum. Temperatursensor belägen i den cylindriska delen av apparaten. Driftsvolymen på maskinen är 1000 liter. Totalt - 1400 liter.

Lauter / Whirlpool Tun

Enheten är utformad för separation av hetbrytning. Filtrering utförs genom avtagbar sikt, bestående av flera enskilda segment. Det har också en ripper, driven av en elektrisk motor. Anordningen är termiskt isolerad med uretanplastskum. Apparaten har en rektangulär lucka i den cylindriska delen för lossning av korn. Driftsvolymen på maskinen är 1000 liter, totalt - 1400 liter.


750 套图 -Min

Öllagringstank

Cylindrisk-konisk tank är avsedd för fermentering och efterföljande processer, och det kan också användas som lagertankar för färdig öl. Den har ett spiralformigt kylsystem. Anordningen är termiskt isolerad med uretanplastskum. Cylindrisk-konisk tank har en lucka i övre locket. Temperaturgivaren är belägen i den cylindriska delen. På toppen av enheten är installerat rengöringshuvud (CIP).


BBT 750 -MIN2

Tillbehör på 1000L ölbryggningsutrustning

Plattvärmeväxlare

Det är dubbelkretsplatta värmeväxlare. Den är avsedd för kylning av wort innan det pumpas i CCT för jäsning. Kylningen i primärkretsen utförs med kallt vatten och med kylmediet i den andra.

pump pump

Det är avsett att pumpa av mos och wort mellan enheter av bryggningslinje (Mash Tun och Lauter Tun - Whirlpool) vid olika stadier av bryggningsprocessen och pumpa den färdiga kalla hoppingsvästaren till CCT för jäsning.

varmvattentankpump

Varmvattentankpump gjord för en cirkulation av varmt vatten och matar in för att brygga del.


750Phe-min


750 bw 细节 -min


Glas-manhål-min


Om du är intresserad av 1000l ölutrustning, var god kontakta mig.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867