Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Tankar Beslag » Synglas » 10 mm/12 mm/14 mm/50 mm 304 rostfritt stål, livsmedelsklassad sanitetsspegel med skyddsnät

loading

Dela till:

10 mm/12 mm/14 mm/50 mm 304 rostfritt stål, livsmedelsklassad sanitetsspegel med skyddsnät

Sanitära speglar i rostfritt stål Vi tillhandahåller fullständiga standarder för sanitära speglar av olika standarder. Tillverkad av smidd stålstorlek: 1/2 \"- 8 \" DN15-200 Standard: ISO, DIN, SMS, 3A, AS, BPE, BAS4825, Grad: AISI304 eller AISI316L Tryck: 10bar glaslins kan välja borosilikat som krävs Salt eller polykarbonat eller härdat glas Fullt fönster är lätt att montera och enkelt att rengöra. Det transparenta fönstret är kompakt statisk design. Det säkra arbetet med tempererat glas och polykarbonatglas är lämpligt för alla glasögon. Den inre ytfinishen är RA0.4, som uppfyller kraven i livsmedelsindustrin. Våra hygieniska siktglasögon används i stor utsträckning i mat, dryck, mejeri-, bioteknik och läkemedelsindustrin.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • 10mm / 12mm

 • DEGONG

Produktbeskrivning
 • Den rakt spegeln består av rostfritt stålkonstruktion och glas. I produktionsprocessen av livsmedelsbearbetning, petroleum, kemisk fiber, medicin, kosmetika och fin kemisk industri, kan flödesreaktionen av vätska, gas, ånga och andra medier tydligt och noggrant observeras genom siktglaset, vilket är ett oumbärligt tillbehör till säkerställa normal produktion.


 • Siktspeglar är uppdelade i rakt genom speglar, fyrvägsspeglar, yuren speglar, flänsspeglar och andra stilar, liksom upplysta speglar och torkarspeglar.


76

Strukturella egenskaper:

 • ⑴ Den antar J44W-220R DN15 högtrycksventilform, konisk ytförsegling, PTFE-förpackningstätning.


 • ⑵ Ventilkroppen kan passera genom isoleringsstång, som används som ett medium för isolering för att förhindra flytande kristallisation.


 • ⑶ Ventilkroppen är svetsad till tornbehållaren för att öka ventilkroppens temperatur och förhindra flytande kristallisation under andra gången.


 • ⑷ Integrerad ventilkropp, dubbelventilstångsstruktur, rimlig utseende layout.


 • ⑸ Ventilkåpan är ansluten till ventilkroppen med bultar, vilket är lämpligt för demontering och montering.


 • ⑹ Ventilplattan och ventilstammen är en integrerad struktur och medietflödespassagen i ventilkroppen är obegränsad för att förhindra falsk vätskenivå.


328


Pekar på att notera när du installerar och använder kontrollerbara värmeisoleringspeglar:

 • ⑴ Förbättra materialet i siktglaspackningen. Använd PTFE-plattan med korrosionsbeständighet, åldrande motstånd och hög temperaturbeständighet. Vid installation bör tätningsytan och packningen vara visuellt inspekterad. Det bör inte finnas några defekter som radiella spår och repor. Tätningspackningen bör installeras platt och exakt i läge. Det får inte finnas någon avböjning eller mittförskjutning, och kontakten är bra för att uppfylla kraven för användning.


 • ⑵ Stärka hanteringen av produktionsprocessindikatorer. Strängt styra utloppstemperaturen hos fördestillationstornet vid 120 ℃, trycket är 1,765 MPa, utloppstemperaturen hos det första sugtornet är ≤46 ℃ och trycket är 1,765 MPa för att förhindra över temperatur och över- tryck.

54

Om du vill välja ensynglasDu måste välja den högkvalitativa humaniserade designen av rostfritt stål, utseendet är vackert, den totala förtjockningsdesignen är mer tryckbeständig, temperaturbeständig, korrosionsbeständig, lätt att installera och flexibel, med noggrann utförande och kvalitet . Var uppmärksam på varje detalj och varje kvalitet.

Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867