Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Chiller utrustning » Glykolkylare » 10 hk liten industriell glykolkylare Luftkylt vattenkylare Pris

loading

Dela till:

10 hk liten industriell glykolkylare Luftkylt vattenkylare Pris

En glykolkylare heter också lågtemperaturkylare, vilket innebär att den kylda vattentemperaturen är minus 0 grader Celsius till -35 grader Celsius. Den har ett speciellt kylsystem, som mest används för att kyla en mängd olika vätskor, inklusive alkohol och andra drycker.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-10hp
 • DEGONG
 • 8438400000
Produktbeskrivning
Glykolkylare nyckelfunktioner

En glykolkylare heter också lågtemperaturkylare, vilket innebär att den kylda vattentemperaturen är minus 0 grader Celsius till -35 grader Celsius. Den har ett speciellt kylsystem, som mest används för att kyla en mängd olika vätskor, inklusive alkohol och andra drycker.

Med hjälp av en glykolkylare tillåter producenterna att sänka produktens temperatur dramatiskt inom en begränsad tid, beroende på produktionskraven. För glykolkylare spelar propylenglykol och vattenblandning en viktig roll vid appliceringen av en glykolkylare, mer så arbetsprincipen.

För kylning i bryggning finns det några processer där minskande eller bibehållande temperatur är mest viktig - som kraschkylande öl efter jäsning, vilket håller en stadig temperatur under jäsning (vilket genererar värme) eller kylning av worten efter en initial kokprocess.

Det finns 4 steg av glykolkylare temperaturkontrolleringsintervall, 0 ℃ till -10 ℃, -10 ℃ till -20 och -20 ℃ till -30 ℃. Om du har speciella krav kan vi göra -35 ℃ glykolkylare. Men kom ihåg att temperaturstabiliteten är +/- 2 ℃.

kylaggregat

Glykolkylare tillhandahålls


Som en viktig del av bryggsystemet är kylenheten och glykolbehållaren en viktig del av kylning av fermentationsvätskan. Vi tillhandahåller dem (från 2hp till 30 hp), vanligtvis är enheten att vara utrustad för dig enligt kapaciteten och kvantiteten av din jäsningstank / ljusbehållare. Naturligtvis kan du också direkt berätta för mig den modell och storlek du behöver.


Hur fungerar ett glykolkylare?

För att förstå hur fungerar ett glykolkylare, vi måste först förstå hur en chiller fungerar.

Glykolkylare, samma som en vanlig kylare är ett kylskåp som innehåller en kompressor, förångare, kondensor och en mätanordning.

En ytterligare buffertank används med kylaggregatet för att ge ytterligare systemkapacitet för att förhindra överdriven cykling, oväntade temperaturfluktuationer och oregelbundna systemoperation.

En kylare består av två viktiga delar:

En kylenhet som använder elektrisk energi för att producera en kallvätska och värmeöverföringsspolar som kommer att röra sig kallvätska från kylenheten till målområdet och varmvätska från målområdet till kylenheten.

Typiskt är målområdet insidan av en frys eller något annat objekt som du vill svalna. Kylenheten består ofta av en kompressor med viss komprimerbar värmeöverföringsvätska, såsom Freon.

Från ovanstående förklaring kan vi förstå att det är en chiller arbetsprincip.

Varje kylare har ett driftstemperaturområde. Detta temperaturområde bestäms av flera variabler, vars viktigaste är kokpunkten och frysningspunkten för värmeöverföringsvätskan.

kylarbete

Kyl


Hur man använder en glykolkylare för ditt företag?

För ovanstående information ska vi veta den viktiga roll som Glykolkylaren spelar inte bara i industriell men i kommersiella tillämpningar.


Men hur man använder en korrekt glykolkylare för ditt företag kommer in i punkten.

Det finns några användbara tips för att dimensionera dina glykolkylare:

 • Brewhouse kapacitet, ge totalt bbl (fat) storlek för brewhouse.

 • Fermentationstankar, ger kvantitet och bbl storlek för en eller två olika storlekar av fermentationstankar.

 • Brite tankar, ge kvantitet och bbl storlek för en till tre olika storlekar av brite / servering tankar.

Wort Cooling, har du en kall vätska tank? Har du en två-stegs wort cooler?

Om du har några andra glykolkylare krav, skicka en chiller-förfrågan. Du kommer att få en uppskattning av din bryggeriekylbelastning och ett glykolkylareval för ditt bryggeri.

bryggeri delar-min


Kontakta Alice idag

Mikrobränning,Craft BrewingEller kommersiella stora brewhouses, vi har utrustning, leveranser och installera ingenjörer. Vill du hitta tappningslinjer och tankar till salu Vi har det som omfattas.


Alice Downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867