Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 10 BBL mäskningsutrustning i rostfritt stål |Bryggutrustning

loading

Dela till:

10 BBL mäskningsutrustning i rostfritt stål |Bryggutrustning

10 BBL Mash / Lauter Tun är en behållare som används i sackarifieringsprocessen för att omvandla stärkelse i krossade korn till sockerarter för jäsning. Sackbarifiering / filterfatet är isolerat för att upprätthålla en konstant temperatur. Mashing hink / filtreringshink har en falsk botten och en kran, så att sprutningsprocessen kan slutföras i samma behållare.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-10BBL
 • DEGONG
Produktbeskrivning

10 bbl mashing utrustning


10 bbl mash / lauter tun

10 BBL Mash / Lauter Tun är en behållare som används i sackarifieringsprocessen för att omvandla stärkelse i krossade korn till sockerarter för jäsning. Sackbarifiering / filterfatet är isolerat för att upprätthålla en konstant temperatur. Mashing hink / filtreringshink har en falsk botten och en kran, så att sprutningsprocessen kan slutföras i samma behållare. Sackarifieringsfatet / vattenkokaren är gjord av rostfritt stål eller koppar.

Den har samma kapacitet som kokpottan och kan också göras av rostfritt stål eller kopparklädsel. Den använder en falsk botten av rostfritt stål V-formad tråd och en rake tanddesign med funktionerna för omrörare, rake och avfallsbehov. Detta är ett mycket unikt och användbart verktyg eftersom det filtrerade kornet kommer att avlägsnas från filterfatet, vilket sparar vinmakaren mycket tid och energi. Dessutom kan filterhinken vara utrustad med ytterligare tillbehör, såsom siktglasögon, cip-munstycken, för att förenkla filtrering.

34

10 bbl kokande vattenkokare / bubbelpool

Efter filtrering placeras ölvort och humle (och andra kryddor, om de används) i en kruka som kallas vattenkokare / vortexfat och kokt. Kokningsprocessen är där kemiska och tekniska reaktioner äger rum, inklusive sterilisering av worten för att avlägsna oönskade bakterier, frigöra humlesmak, bitterhet och aromföreningar genom isomerisering, stoppar den enzymatiska processen, proteinutfällningen och vortkoncentrationen.

I slutet av kokning är humleen avgjort och klargjort i samma behållare, som har en tangentiell wort-inlopp. När öronet nedsänktes längs den bågformade inre ytan bildas därför en virvel, vilket separerar mer fasta partiklar i öronen. Eftersom det inte finns några hinder i vattenkokaren kan virveler uppstå i vattenkokaren.

35

10 Konfiguration av BBL Sackarifieringsutrustning

Varje svets blandas och avslutas i en jämn och hygienisk finish

Rostfritt stål Brewing Platform & Integrated Trappor eller Stegar med justerbara fötter och platt plattform

Rostfritt stål hårt rör och mash kammare grenrör med fjärilventil, siktglas och alla nödvändiga klämmor och packningar för att ansluta tanken tillsammans

Rostfritt stålkondensering skorsten.

Används för wort, malt

Hygienisk centrifugalpump för juice eller varmvattenleverans. Fast eller multi-hastighet omrörare och rake för effektiv filtrering och avlägsnande av blompartiklar

Hög effektivitet Multi-Pass Plate Värmeväxlare med termometer och oxygenerad luftningsstensport (ingen sten)

Kontrollpanel med digital kontroll och programmerbart rostfritt stål för att optimera avläsning av vattentemperatur

Kompakt rymdbesparing och flexibel bryggningskonfiguration

Ånga eller elektrisk standardtermometer och adapter tillgänglig

Indikator ljus

VFD-kontroll av pumpar och motorer

Pekskärmspanel och PLC-program

Halvautomatisk eller automatisk kontroll elektronisk eller pneumatisk fjärilventil

Nivåmätare

16

Brewing System Fermentation Tank


Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867