Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Tankar Ventiler » Sanitetsventiler » 1,0" sanitärt rostfritt stål tredelad kulventil DEGONG

loading

Dela till:

1,0" sanitärt rostfritt stål tredelad kulventil DEGONG

Tre-bitars kulventil och grindventil är samma typ av ventil. Skillnaden är att dess slutdel är en sfär. Sphere roterar runt ventilkroppens mittlinje för att uppnå öppning och stängning. Kulventilen används huvudsakligen för att skära av, distribuera och ändra flödesriktningen hos mediet i rörledningen. Den tredelade kulventilen är en ny typ av ventil som används allmänt.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1,0 \"
 • DEGONG
Produktbeskrivning

1,0 tre-bitars kulventil


Nyckelord 1,0 \"Sanitär rostfritt stål tredelade kulventil DEGONG
Ventilkroppsmaterial SS304 eller SS316L
Sälmaterial Full Cavaity Seat PTFE,
Max. Arbetstryck 8 bar
Max. Arbetstemperatur 140 grader c
Norminal rörstorlek 1/2 \"- 4 \"
förbindelse Svets, klämma
Driven Manuell / Automatisk
Hantera detaljer med lås eller mouting pad
139

Fördel
 • Vätskebeständigheten är liten och dess motståndskoefficient är lika med den hos en rörsektion av samma längd.

 • Enkel struktur, liten storlek och lätt vikt.

 • Det är tätt och pålitligt. Bollventilens förseglingsytmaterial används i stor utsträckning i plast och har god tätningsprestanda. Det har också använts i stor utsträckning i vakuumsystem.

 • Bekväm drift, snabb öppning och stängning, behöver bara rotera 90 ° från helt öppen för helt stängt, vilket är lämpligt för fjärrkontroll.

 • Bekvämt underhåll, enkel struktur av kulventilen, i allmänhet rörlig tätningsring, lätt att demontera och ersätta.

 • När den är helt öppen eller helt stängd, isoleras bollens tätningsyta och ventilsätet från mediet, och mediet kommer inte att orsaka erosion av ventilförseglingsytan när mediet passerar.

 • Den har ett brett utbud av applikationer, med en diameter som sträcker sig från några millimeter till några meter och kan appliceras från högvakuum till högt tryck.

140

Arbetsprincip

Kulventilens arbetsprincip är att göra ventilen oblockad eller blockerad genom att rotera ventilstammen. Kulventilomkopplaren är lätt, liten i storlek, kan göras till en stor diameter, pålitlig vid tätning, enkel i struktur, lätt att underhålla, tätningsytan och den sfäriska ytan är ofta i ett slutet tillstånd, och det är inte lätt att eroderas av mediet. Det används allmänt i olika branscher.

Kulventilen och pluggventilen hör till samma typ av ventil. Endast sin slutdel är en boll. Bollen roterar runt ventilkroppens mittlinje för att uppnå öppning och stängning.

Kulventilen används huvudsakligen för att skära av, distribuera och ändra flödesriktningen hos mediet i rörledningen. Kulventilen är en ny typ av ventil som används i stor utsträckning.

Den tre-bitars kulventilen behöver bara en 90-graders rotation och ett litet vridmoment för att stänga tätt. Den helt lika stora håligheten hos ventilen ger en rak flödeskanal med liten motstånd för mediet. Det är allmänt troligt att kulventilen är mest lämplig för direkt öppning och stängning. Utvecklingen av kulventilen har utformats så att den har till syfte att stryka och styra flödet. Huvudfunktionen hos kulventilen är dess kompakta struktur, enkel drift och underhåll, lämplig för allmänt arbetsmedia, såsom vatten, lösningsmedel, syra och naturgas, och även lämpliga för media med hårda arbetsförhållanden, såsom syre, väteperoxid, metan och etylen. Kulventilkroppen kan vara integrerad eller kombinerad.

Den tredelade kulventilen är en relativt ny typ av kulventil. Den har några fördelar som är unika för sin struktur, såsom friktionsfri brytare, slitstöd och liten öppning och stängningsmoment. Detta kan minska storleken på manöverdonet. Utrustad med en multi-sväng elektrisk ställdon, kan det förverkliga inställningen och stäng avstängning av mediet. Det används allmänt i arbetsförhållanden som kräver strikt avstängning, såsom petroleum, kemisk industri och urbana vattenförsörjning och dränering.

141

Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867