Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » 0,5T/H högkvalitativ vattenavhärdningsutrustning till salu

loading

Dela till:

0,5T/H högkvalitativ vattenavhärdningsutrustning till salu

Vattenmjukningsutrustning, som namnet antyder, är en enhet som minskar vattenhårdheten. Det avlägsnar huvudsakligen kalcium och magnesiumjoner i vattnet. När vattnet är djupt väl vatten eller vattenkällan är mycket svår, är funktionen att använda mjukvattenutrustning för att avlägsna kalcium och magnesium i vattnet. Ionhalten reducerar kalcium och magnesiumjoner i vattnet.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-0,5T / H
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Vatten mjukningsutrustning


I processen med mjukgörande vatten kan vattenmjukningsutrustning inte minska det totala saltinnehållet i vattnet. Den används i stor utsträckning i varmvattenpanna, värmeväxlingssystem, industriella kylsystem, centrala luftkonditioneringssystem och andra vattenutrustningssystem.

187


Grundläggande

Den viktigaste arbetsprincipen för mjukvattenutrustning är att använda anjoner och katjoner för att mjukna. Låt råvattnet passera genom en anjon-katjonomvandlare för att avlägsna kalcium, magnesium och natriumjoner i vattnet. Vattnet som kommer ut är bara vattenmolekyler. Utan andra molekyler kan skala effektivt effektivt.

Vid djupt välvatten eller hög hårdhet hos vattenkällan är funktionen att använda mjukvattenutrustning för att avlägsna kalcium- och magnesiumjonerna i vattnet och minska kalcium- och magnesiumjonerna i vattnet. Om det inte finns något vattenmjukmedel eller vattenmjukmedel misslyckas, kommer koncentrationen av kalcium- och magnesiumsalter på ytan av det omvända osmosmembranet att stiga kraftigt och bilda olösliga fällningar, vilket kommer att blockera porerna i det omvända osmosmembranet, förkorta livslängden av det omvända osmosmembranet och öka underhållskostnaderna för utrustning.

232

Planstorlek

188


Teknisk parameter

189


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad

Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867