Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Förpackningsutrustning » Fatfyllning & beslag » Ölpåfyllningssystem Tillbehör Baktrycksflaskfyllning för fronttätningskran

loading

Dela till:

Ölpåfyllningssystem Tillbehör Baktrycksflaskfyllning för fronttätningskran

Mottrycket flaskfyllningsmaskin är en helt ny och enkel att använda fyllningsutrustning. Det låter dig flaska öl i en förseglad öl kran perfekt utan att förlora CO2. Använd CO2 att rensa flaskan och utrymmet för att förhindra att syre från att komma in, vilket förlänger livslängden på öl.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Rostfritt stål (SS304) Ölbeslag

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Rostfritt stål (SS304) Öl Beslag


Produktbeskrivning

Mottrycks flaska fyllningsmaskinen är ett sätt att fylla hem bryggt öl flaskor direkt från fat påfyllningssystem. Det finns ingen anledning att röra upp reservvätskeledningar eller svåra att montera enheter. Bara koppla in den i någon framåttätnings kran, anslut CO2 pipeline, och du kan börja använda den. Flaska spelet, eller flaska dina vänner att ta med hem. Det är snabbt och enkelt att använda, bidra till att upprätthålla ölets smak, arom och kolsyra nivå, så att det smakar likadant ur flaskan som den smakar från kranen.

Funktion

Till att börja, är baktrycket flaskfyllningsmaskin bättre än de flesta buteljeringslösningar eftersom flaskan står under tryck när den karbonatiserade öl strömmar in. Eftersom insidan av flaskan är trycksatt, är minimal förlust av CO2 i lösningen.


Mottrycksflaska lösningen förbättrar standardmottrycks filler eftersom den ansluts direkt till ditt ventilationssystem kran (kran). De flesta lösningar kräver att du ansluta en separat vätskeledning, vilket inte är något standard utkast systemet sätter upp och kräver ytterligare beredning (dvs mer tid). Med den kan du slutföra installationen och vara redo på mindre än en minut! Dess utformning är också mycket fördelaktigt, eftersom när du är klar att fylla flaskan, kommer det att vara ansluten till din kran, medan övriga fyllningsmaskiner kräver att du avsätta och plocka upp igen för nästa flaska.

Med hjälp av backtrycksflaskans design injiceras din öl och koldioxid från botten av flaskan genom ett teleskopflaskans anslutningsrör. Först strömmar CO2 nedåt i botten av flaskan och spolas uppåt från botten. Därefter slår du på kranen och ölen strömmar ner i samma rör, fyller den från botten upp. Resultatet är ett effektivare avlägsnande av syre under fyllningsprocessen och nästan inget skum

Teleskopflaskans anslutningsrör gör att du kan fylla flaskor så små som 4,5 tum till 12,5 tum långa. Du kan använda den för att fylla högre flaskor, men anslutningsröret kan inte nå botten av flaskan, vilket kommer att orsaka lite stänk. Vid fyllning av stora munbehållare kan en kork med lämplig storlek och 9 mm hål användas.

302303301304

Sammanfattning av awesomeness

 • Den är direkt ansluten till någon front tätningskran, vilket är bekvämt och snabbt att använda.

 • Snabbt att ställa in och lätt att underhålla.

 • Perfekt för tappning ett spel, skicka flaskor hem med vänner, eller bara dricker några flaskor på språng!

 • En serie tillbehör tillhandahålls, med ett bredare utbud och bekvämare användning!

 • Blås flaskan med CO2 före och efter fyllning för att få en långvarig öl!

 • Tryckavlastningsventilen kan styra fyllningshastigheten, låt det överskjutande skumflykten och dumpa det helt varje gång!

 • Rostfritt ståldesign

 • Lätt att använda och rena!

305306

Den bästa kvaliteten och ex-fabrikspriset Vårt företag har alltid insisterat: integritetshantering, kvalitet först, rimligt pris och service först är hörnstenarna. Du är välkommen att skicka oss förfrågningar och order.






Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867