Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Öl har en kronhatt, vin har en kork, och sprit har en skruvlock. Det är samma vin. Varför finns det en sådan skillnad?

Öl har en kronhatt, vin har en kork, och sprit har en skruvlock. Det är samma vin. Varför finns det en sådan skillnad?

Visningar:7     Författare:Kate     Publicera Tid: 2021-01-15      Ursprung:Webbplats

De tre stora alkoholhaltiga dryckerna i världen är destillerade andar, öl och vin. Även om de alla verkar vara alkoholhaltiga drycker, är de alla för alla att dricka, men det finns faktiskt många olika ställen. Först och främst kan vi skilja dem från utseendet. De, och deras råvaror och bryggningsmetoder är alla olika. Dessutom är deras grader också olika. Vin har den lägsta graden, destillerad andar den högsta, och sedan öl. Förutom denna skillnad finns det verkligen människor, varför har de även olika flaskans kepsar? Självklart används alla glasflaskor, men öl använder kronkapslar, vin använder korkar, och sprit använder skruvkåpor. Varför finns det en sådan skillnad? Idag,bryggningsutrustningTillverkaren kommer att ge dig ett detaljerat svar.


750 文章 2-min


Faktum är att det klassiska locket av öl kallas \"Crown Cap \", vilket är ett patenterat lock. Förutom öl kommer du också att upptäcka att denna typ av lock används för kolsyrade drycker i glasflaskor. Om du tänker på de två likheterna kommer du att upptäcka att de alla har bubblor. Även om glasflaskan också kan gängas, är det roterande lockets passform inte så idealisk.

I motsats härtill har körteln bättre tätningsprestanda. För drycker som öl och kolsyrade drycker, är bubblorna mest rädda för att springa, så en kronhatt är mer lämplig. Det är därför många tycker att koks i glasflaskor är bättre än koks i plastflaskor.


750 文章 3-min


I allmänhet behöver ölflaskor inte kork. De flesta använder Crown Caps för att säkerställa att ölflaskorna är förseglade. Om öl har ett stopp, är stoppet av keramik, gummi eller ståltråd, och den är ansluten till ölflaskan. Munnen kan inte tas bort och kan användas upprepade gånger.


750 文章 4-min


Dessutom är kostnaden också en faktor. Många glasflaskor öl använder skruvkepsar, men de flesta fabriker känner att det kommer att öka kostnaderna och är ovilliga att öka dessa onödiga kostnader på en liten flaska. De flesta som kan dricka öl behöver i allmänhet inte täcka det igen efter att ha öppnat locket, eftersom bubblorna kommer att springa efter öppningen, så drick det så snart som möjligt.


750 文章 3-min


Korkdesignen av vin är svårare att öppna. Det kräver hög kvalitet av vin och förhindrar oxidation under lagring, så kork används för att blockera luften. Dessutom, när vinet är lagrat, kommer det i allmänhet att vara platt. Jämfört med den metalliska smaken kommer vinet att påverka vinet, eller rosten kommer att få vinet att försämras. För rött vin som har fermenterats i träfat är korkstoppare mer lämpliga.


750 文章 1-min

Vet varför öl har en kronhatt, vin har en kork, och sprit har en skruvlock, så om du är intresserad av att brygga öl, vin och sprit, var god kontakta mig. DEGONG är en bryggutrustningstillverkare med mer än 10 års erfarenhet. Om du vill veta mer, kom och kontakta mig, vi vet vad du vill ha.


750 fv-min

Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867