Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Öl är inte vit. Varför kallas det vit öl

Öl är inte vit. Varför kallas det vit öl

Visningar:1     Författare:Kate     Publicera Tid: 2020-12-31      Ursprung:Webbplats

Degong ölutrustningger dig historia och kunskap om vit öl. Vit öl har en lång historia, som går tillbaka till före medeltiden. Höger användes inte i öl då, men en ingrediens kallad Gloryt användes. I mitten av den 20: e Century, ölen hade alla men försvunnit. Därefter var Pierre.ceres återuppliva IT.Pierre, en infödd i Flanders Garden, var fast besluten att ge upp sitt jobb när han såg den sista vete ölfabriken i staden Close.Get involverad i Återupplivning av denna gamla ölbusiness.Today, vit öl är över hela världen, och dess friskhet har blivit berömd över hela världen.


750 文章 3-min


BREWING:Ölen använder vanligtvis stora mängder otroligt vete som en ingrediens.

Jästegenskaper:Vit öl är blekgul, men på grund av användningen av vete i bryggning, producerar jäst i vinet ett vitt ljus, plus öl har mycket tät och ihärdigt vitt skum.

Ölen kommer att bli vit. Ölen kommer att ha en lätt honungliknande arom, tillsammans med citrusfrukter och kryddiga anteckningar. Men den skarpa smaken är aldrig för stark. Vit öl har en genomsnittlig flytande konsistens, men är mycket rik och torr. Denna enda öl är en bra pick-up och törst quencher och är drink av val på en sommarkväll.


Alkoholinnehåll:Cirka 5% tillämpligt ställe: Hotell, Bar, Club, Cateringin Degongs ölförsäljningsutrustning, vi insisterar på att använda malt som råmaterial. Enligt min åsikt kan bara fullmalt öl visar den verkliga charmen av öl. Kursen, när du har behärskat bryggkunskaper, i framtiden, kan du använda olika råvaror för att brygga olika smaker av öl.


750 文章 2-min


Varför kallas det vit öl när det inte är vit?

Det beror på att två olika jäst används i den sekundära fermentationsprocessen, och andra smakämnen tillsätts under sekundär jäsningsprocess. Den sista ölen är inte filtrerad, så ölen innehåller många proteiner och jäst som har blivit dödade. Därför har vit öl ett vitt emulsionstillstånd, så det kallas vit öl.


750 文章 1-min

Varför vit öl före skaka?

Eftersom dessa öl tenderar att ha jästavlagringar i bottenskiktet, och de jästens smaker kommer att sticka ut. Här är ett sätt att hälla: rulla flaskan lätt på bordet innan den öppnar den, eller skaka det något för att lossa jästen så att den blandas jämnt med öl.


750 文章 4-min

Vit öl smakar läckra. Vad är ingredienserna i det?

Vit öl är huvudsakligen gjord av vete och bryggs av den övre fermentationsmetoden. Det filtreras inte, så jästen av fermentation behålls i öl, vilket gör kroppen molnigt och har lite nederbörd. Smaken av öl innehåller doften av esterfrukt, bubbla full, ingången har en surhet av jäst. Genom att hålla jästen förbättras ölens näringsvärde kraftigt.


750 文章 5-min

Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867