Visningar:1 Författare:Kate Publicera Tid: 2021-01-04 Ursprung:Webbplats
Öl är en mycket populär fermenterad dryck idag, och det har en lång historia, som går tillbaka till antika Egypt.beer Brewing är relativt enkelt, med massor av ingredienser och en bra smak. Hittills har öl ett stort antal fans över hela världen. När vi köper öl, upptäcker vi vanligtvis att det finns två typer av öl, en är i glasflaska, och den andra är i burkar. Så de är också öl. Vad är skillnaden? Efter att ha läst det, förstår du helt.
Alla vet att när du gör öl måste du lägga till lite koldioxid eller kväve för att trycka på det och utvisa luften, för att förlänga sin hållbarhet. Glasflaskan har mer tryck än burken, så syret släpps ut mer rent och noggrant. Och flaskkåpan inuti användningen av en gummiringdesign, bättre tätning, bra syreisoleringseffekt. Så i jämförelse är bottled öl betydligt oxiderande och isolerar än konserverad öl.
Den huvudsakliga delen av glas är kiseldioxid, vilken är en mycket stabil substans. I naturen kan mycket få ämnen reagera med det, så det används ofta för att hålla olika organiska lösningsmedel, inklusive olika viner. Så det kan faktiskt behålla ölens stabilitet. Detsamma kan inte sägas för en burk, som huvudsakligen är förpackat i aluminiumlegering och innehåller många metallkomponenter. En liten mängd ämnen i öl kan reagera, vilket gör att ölen smakar värre.
Eftersom den allmänna ölen är att skydda mot ljus, annars är det lätt att gå dåligt. Glasflaskor är generellt transparenta, och även om de flesta ölflaskor dessa dagar är gjorda av tonat glas, är de mindre ljusa än burkar. Eftersom burken är ogenomskinlig, för bevarande av öl är mer fördelaktigt, kan spela en bra effekt av att undvika ljus.
Om du dricker öl normalt, bör du välja flaskan först. Flaskan är välisolerad, och spritinsidan är stabilare. De flesta av ölflaskorna är också skyddade från ljuset, så du behöver inte oroa dig för ljusets inverkan på det.
Egentligen är inte heller god dryckflaskor öl, naturligtvis, ibland med någon uppenbar bitterhet, beror det på att ölen gör den höga temperaturbehandlingen, leder till insidan av fermentationsbakterierna, och visar att komponenten förstörs av Original, näring förlorad, riktigt trevlig faktiskt, öl är fortfarande jungfru massa utan värmebehandling, och ingen blandning, inte att lägga till, fyllig smak, autentisk, men mycket kort hållbarhet bara tre dagar.
öljäsningstank&destillationsutrustning
Tillhandahålls av GD Kate
E-post: michelle@degonget.com
Whatsapp: +86 178 6052 5597
Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.